JANDARMA KOMUTANLIĞINDA HAYATINI KAYBEDEN ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUTULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlçe Jandarma Komutanlığı yemekhanesinde düzenlenen programda protokol mensupları Mehmetçiklerle aynı sofrayı paylaştı.İlçe Jandarma Komutanlığı yemekhanesinde düzenlenen programa Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bkm. Yüzbaşı Murat Günhan, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can, Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve Mehmetçikler katıldı.

 

Programın başında Afrin’de hayatını kaybeden şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi. Ardından toplu olarak yemek yenilerek askerlerimize moral desteği vermeye çalışıldı. Yenilen yemeğin ardından programda ilk olarak konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, her zaman Mehmetçiğimizin yanında olduklarını söyledi.

 

Bakıcı konuşmasında, “Türkiye büyük bir operasyonun içerisinde bulunuyor. Güvenlik güçlerimiz, askerlerimiz, kardeşlerimiz orada şu anda görevlerini ifa ediyorlar. İnanın şehit haberleri geldiğinde bizlerde çok üzülüyor ve şehitlerimiz ve aileleri için dua ediyoruz. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Muhakkak ki yaşanan olaylar bizleri fazlasıyla duygulandırıyor ve gururlandırıyor. Şu anda burada görev yapan sizler ve orada görev yapan Mehmetçiklerimizin, tek amacı ülkesine ve devletine hizmet edebilmektir. Görevin her yerde görev olduğunun iyi bilinmesi lazım. İster burada olsun ister doğuda olsun ister batıda ister deniz kıyısında. Bugünün şartlarıyla Afrin’de yapılan operasyon belki çok önemli olabilir. Ama sizlerde burada görev yapmaktan mutluluk duyun. Sonuçta Türkiye’nin her yerinde görev yapabilirsiniz. Bugün buradasınız yarın farklı bir yere gidip oralarda görevinizi ifa edebilirsiniz. Ama önemli olan inanın bu vatana bu millete bu bayrağa hizmet etmekse hizmetin her aşamasında sizler varsınız. Ve bizlerde askerlerimize moral olsun diye böyle bir organizasyon hazırladık. Aynı sofrada oturalım aynı sofrada yemek yiyelim dedik. Sağ olsun Kaymakamımız bu konuda uygun gördüler, takdir ettiler onlarda bizleri yalnız bırakmadılar. Bizler her zaman askerlerimizin, güvenlik güçlerimizin yanındayız. Bizlerde abiniz kardeşleriniz olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu hissettirmek istedik. Sizlerin olması gerektiği gibi her zaman Peygamber Ocağında görev yapmanın mutluluğunu yaşamasını istiyoruz. Hepimiz o görevlerden geçtik. Biz gelip geçiciydik. Ama sizler göreve devam eden kişiler olarak Allah hepinizin yardımcısı olsun. Rabbim sağlık sıhhat içerisinde bu görevlerinizi yapmanıza yardımcı olsun. Biz her zaman sizler için dua eden kişileriz. Allah yolunuzu bahtınızı açık etsin” dedi.

Devamında konuşan Kaymakam Hasan Yaman, “Her şeyden önce bu öğle yemeğinde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu, memnuniyetini yaşıyoruz. Malumunuz güvenlik güçlerimiz, Mehmetçiklerimiz bir süredir sınır dışı operasyonunda ve yurt içinde terörle mücadelede büyük bir mücadele sarf ediyor. Bizde arkadaşlarımızla bugün sizlerle burada birlikte olarak bu mücadeleye en azından ilçemizde görev yapan Mehmetçikler bağlamında bir destek bir moral vermek istedik. Bu süreçte şunu gördük ki hakikaten Türk milleti her zaman Mehmetçiğin yanında yer alıyor. Mehmetçiğimiz her zaman moral motivasyon, güç verme anlamında asil milletimizin dualarında yer buluyor. Ben bu vesile ile tüm Mehmetçiklerimizin Allah yardımcısı olsun diyorum. İnşallah kazasız belasız görevlerini ifa edip vatanlarına döneceklerdir. Ayrıca bu yemeğin organize edilmesinde katkıda bulunan Belediye Başkanımıza, Kent Konseyi Başkanımıza ve diğer arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Sizlere de kazasız belasız vazifeler diliyorum” dedi.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman Can konuşmasında, “Bizler dün de vatanın emrindeydik bugün de olacağız, yarında olacağız. Görev yapan tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. Bugün Afrin’de hayatını ortaya koyan devletimizin, milletimizin bekası için çalışan, çarpışan, mücadele eden arkadaşlarımıza Allah yardım etsin, güç kuvvet versin. Ülke içerisinde de bu masada oturduğumuz gibi hepimiz kardeşiz, biriz, bütünüz ve birlikteyiz. Biz birlikteysek bir anlam taşırız. Birbirimize sırt sırta vererek güveneceğiz. Dayanışma içerisinde olacağız. El birliği ile bu vatanı savunucağız. Sıra yarın bir başkasına gelir bir başka gün bize gelir. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

 

Konuşmaların ardından yapılan sohbetler ve toplu fotoğraf çekinilmesi ile program sona erdi.

JANDARMA KOMUTANLIĞINDA HAYATINI KAYBEDEN ŞEHİTLER İÇİN KURAN-I KERİM OKUTULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin