Kadir Emre DEVA Partisi Bilecik Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İlk seçim heyecanını yaşayan Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA), milletvekili belirleme dönemi resmen başladı.

14 Mayıs 2023 milletvekilliği genel seçimine en az 41 ilde kendi logosuyla gireceğini açıklayan DEVA Partisi, milletvekili aday adaylığı başvurularını kabul etmeye başladı.

Başvurular 20 Mart Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar sürecek. Başvuru ücreti erkekler için 5000 TL, kadın ve gençler için 2500 TL olarak belirlendi.

EVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin logosunun seçim pusulasında yer alacağını geçtiğimiz yıl düzenlediği basın toplantısında “Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararı almıştır” sözleriyle duyurmuştu.

Deva Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre il Başkanlığından istifa ederek, yapılacak seçimlerde DEVA Partisi’nden Bilecik milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Demokrasi ve Atılım Partisi Bilecik İl Başkanı Kadir Emre istifa ederek 28 Dönem TBMM Milletvekilliği için adaylık başvurusunu Deva Partisi Genel Merkezinde Genel Başkan Sn Ali Babacan ile yaptığı görüşme neticesinde adaylık baş vuruşunu Seçim İşlerinden sorunlusu İdris Şahin’e yaptı.

Emre yaptığı açıklamada; “Ülkemiz zor bir dönemden geçmekte olup ülkemizin sorunlarını çözmek için ilimizin sorunlarını çözmek amacıyla DEVA partisi güvenilir kadrolarıyla bu kutlu yolda hizmet etmek için aday adaylığı başvurusu yaptım.” dedi.

Diğer yandan istifa eden Kadir Emre’nin yerine İl Başkan Yardımcısı Seçim İşleri Birim Başkanı Burak Sel getirildiğini bildirdi.

Kadir Emre DEVA Partisi Bilecik Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin