KAHVALTINI DEĞİŞTİR, HAYATIN DEĞİŞSİN

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nfit Yaşam Merkezi Sahibi Nilüfer Çakın, ‘Kahvaltınızı değiştirin hayatınız değişsin’ sloganıyla yola çıktığını anlatarak, “Güne pasta poğaça yiyerek başlayan insanlar var. Ama her şey bir yana Herbalife shake içerek 3 saat tok kalabilip, minimum kaloriyle optimum beslenme sağlayan muhteşem bir yemeğim var benim” dedi.

Bilecik merkez İstiklal Mahallesi Terzihane Sokak Kent Konseyi karşısında hizmet veren Nilüfer Çakın, vatandaşları Kasım ayı sonuna kadar ofislerine beklediğini, ücretsiz fındıklı, vanilyalı, , çikolatalı ve veganlar için ahududulu beyaz çikolatalı shakeleri tatmak için davet etti.

Ürünler hakkında bilgi veren, “Mayıs ayında açtım ofisimi. Beslenme kulübü yöntemi ile çalışıyorum. Ürünler ile 7 yıl öncesinde tanıştım aslında kilo problemlerim yüzünden.

Toplamda 25 kilo verdim. 54 bedenden de 42 bedene kadar inceldim. Benim yaşam tarzım oldu. 7 yıldır böyle bir yer açma hayalim vardı aslında. Bu zamana nasipmiş. ‘Kahvaltını değiştir, hayatın değişsin’ sloganıyla açtık burayı. Gerçekten bir kahvaltını değiştirdiğinde hayatında neler değişebileceğini kendimde gördüm” dedi.

“Pasta poğaça yiyerek güne başlayan insanlar var”

Bilecik’te pasta poğaça yiyerek güne başlayan insanların sayısının fazla olduğunu anlatan Çakın, “Güne Herbalife shake içerek başlarsanız, 3 saat tok kalabilip, minimum kaloriyle optimum beslenme sağlayan muhteşem beslenme. Bunu biz sizler için ilk gün ücretsiz olarak sunuyoruz. Tadına bakmayan insanlar var gelip tadına bakabilirler. Yani 1 bardak shake ile doyulur mu? diyorlar kesinlikle gelip deneyebilirler” dedi.

“Kahvaltı yapan insanlar daha mutlu”

Nilüfer Çakın, sabah kahvaltı yapan insanların daha mutlu olduğunu söyleyerek, “Doğru beslendiğinde kendini çok iyi hissediyorsun. Normalde kilo alıp, kilo verme şirketi değiliz biz. Beslenme şirketiyiz. Ben aynı yemekle istediğim kişiye kilo aldırabiliyorum, istediğim kişiye kilo da verdirebiliyorum. O yapmıyor aslında bunları. O muhteşem bir yemek sadece. Öğün yerine geçen yemek yazıyor zaten üzerinde. Ama kahvaltı yerine yendiğinde insanın hayatına inanılmaz şeyler yapabiliyor. 3 gün sonra yataktan kalkışınız değişecek. Kendinizi daha zinde ve daha formda hissedeceksiniz. İşinizde dahi daha verimli olabilirsiniz” dedi.

Öte yandan Nilüfer Çakın, sabahları aç karnına ofisini ziyaret edenlere ücretsiz vücut analizi yaptıklarını, analiz sonrası ücretsiz shake eşliğinde vücudun 9 özelliği hakkında bilgi verdiklerini söyledi.

Ayşegül Bilgin ise, “Herkesin damak tadına göre tadımız var. Hangisinden isterseniz tadabilirsiniz. En güzeli de 1 porsiyonunda 20 gram protein içeriyor olması. 3 yıldır sabah kahvaltımı shake ile yapıyorum. İlk 3 ayımda 18 kilo verdim. Herkese tavsiye ederim” dedi.

Emine Yağız ise, “7 yıldır her sabah kahvaltım shake. 17 kilomdan kurtuldum. Çoluk çocuk herkes içiyoruz. Siz neden denemiyorsunuz?” ifadelerine yer verdi.

Dilek Aksoy ise, “ 2 aydır bu kulübe geliyorum. 10 kilomdan kurtuldum. Aşkla ve shakele içiyorum. Favorim fındıklı” dedi.

KAHVALTINI DEĞİŞTİR, HAYATIN DEĞİŞSİN
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Herbalife ile Nilüfer hanımla tanıştım.Henüz yolun başındayım☺️Kendisine güvenim sonsuz.Birlikte çok şeyler başaracağımıza inanıyorum.Desteğiniz ve azminiz için teşekkürler Nilüfer hanımcım🙏🏻

    Cevapla
Bizi Takip Edin