Kaldırımlara park eden araçlar’a Ceza!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KALDIRIMLARA PARK EDEN ARAÇLAR HEM YAYALARIN GEÇİŞ HAKKINA ENGEL OLUYOR, HEM DE KALDIRIMLARA ZARAR VERİYOR

Bozüyük’te düşüncesizce kaldırımlara park eden araç sahipleri hem yayaların geçiş hakkına engel oluyor hem de kaldırımlarda deformasyona neden oluyor.

5

İlçe genelinde yayaların güvenli ulaşımını sağlamak amacıyla ayrılan yaya kaldırımlarını işgal eden araç sürücüleri vatandaşların tepkisine neden oluyor. Kaldırımlara araç parkı yapılan bölgelerde bulunan esnaf ve vatandaşlar kaldırımlara park edilen araçların vatandaşların yürümesini ve özellikle de yürüme engelli vatandaşların tekerlekli sandalyelerle geçişlerini kısıtladığını belirterek; “ Yaya yollarının üzerine park edilen araçlar yayaların yürümesini zorlaştırdığı gibi bazı noktalarda özellikle engelli vatandaşlarımızın geçişini tamamen engelliyor. Araç sürücüleri araçlarını kaldırıma park ederken lütfen bunları göz önüne alsınlar” dediler. Sürücülerin araçlarını kaldırımlardan ziyade kendilerine ayrılan park yerlerine park etmeleri gerektiğini söyleyen vatandaşlar ayrıca bu tür sürücülerin kamunun ortak malı olan kaldırımlara da büyük zarar verdiğini, deformasyonlara neden olduğunu belirterek “hepimiz için yapılan yatırımları korumak ve kollamak, kamu malına sahip çıkmak bizim vatandaşlık görevimiz” dediler.

Araçlarını kaldırımlara park eden sürücülere aynı zamanda Bozüyük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından cezai işlem uygulanıyor. 

4 3 2 1 5

Kaldırımlara park eden araçlar’a Ceza!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 11 Ağustos 2015, 21:55

    Bilecik zabıta ekiplerine de çağrıda bulunuyorum.Biz de kaldırımlarımızda özgürce yürümek istiyoruz. Kaldırım işgalleri artık son bulsun.

    Cevapla
  2. Ya şu uygulamayı Bilecik de görmek istiyoruz kaldırımlardan araçlar lokanta masaları esnafın tezgehları inşaatcıların mal azemeleri kaldırılsın artık Kaldırımları birazda yayalar kullansın

    Cevapla
  3. 13 Ağustos 2015, 16:07

    evet bilecik te kesinlikle olmalı…

    Cevapla
Bizi Takip Edin