Karabıyık, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık  Genel Merkezde Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleştirilen 115. İl Başkanları Toplantısında Referandum sürecinin değerlendirildiğini söyledi.

AK Parti’nin 115. genişletilmiş il başkanları toplantısı Başbakan ve Genel Başkan Binali Yıldırım´ın başkanlığında gerçekleştirildi.

 

İl Başkanları Toplantısının ilk gününde Genel Başkan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın bilgilendirme ve yapılacak çalışmalar ile ilgili konuşması yapılırken, ardından Genel Başkan Yardımcılarının Referandum ile ilgili sunumlarına katılan İl Başkanı Fikret Karabıyık, toplantının ardından yaptığı açıklamada toplantının stratejiler üzerine verimli bir toplantı olduğunu belirtti.

 

Karabıyık, 115. İl Başkanları Toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Genel Merkezimizde İl Başkanları toplantısındaydık. Her zaman sahada olduğumuz için sahalara inmeden önceki son toplantımız demiyorum, referandum çalışmalarına başlamadan önceki son toplantımızda stratejiler üzerine verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Hayırlar getirsin inşallah.” ifadelerine yer verdi.

 

Karabıyık, İl Başkanları Toplantısını Değerlendirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir