KARABIYIK: “PKK CENAZELERİNE OMUZ VERENLER, TABİİ Kİ YİNE HAYIR DİYECEKLERDİR”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca ve İl Koordinatörü Alim Tunç’un da katılımıyla düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, “Hızlı tren projelerine, havaalanlarına, 3. köprüye, Marmaray’a, Avrasya Tüneline hala hayır diyenler, PKK cenazelerine omuz verenler, bütün terör örgütleriyle aynı sözü söyleyenler, tabii ki yine hayır diyecekler.” ifadelerini kullandı.

 

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu günden bugüne yapılan anayasaların tamamının halk ile birlikte değil halka rağmen yapılan darbe anayasaları olduğunu söyleyen Karabıyık, “Geldiğimiz noktada bürokratik oligarşinin ülkeyi yönetmeye talip olduğunu, halka rağmen bir yönetim profili oluşturmaya çalıştığını görüyoruz. Halkın temsilcileri tarafından yapılan bir sivil anayasaya ne kadar çok ihtiyacımız olduğu ortadadır.” dedi.

 

Karabıyık, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bizler halkımızdan hiçbir zaman kopmadık. Bizler vatandaşlarımızdan hiçbir zaman kaçmadık. Kapalı kapılar ardında hiçbir hesaba dahil olmadık. Hiçbir zaman sandığa gitmekten çekinmedik. Hatta Cumhurbaşkanımız dedi ki: “Anayasa değişikliği talebi 367 garabetini aşsa dahi halkımızın oylamasına sunulacaktır” dedi ve bizlerde bu düşüncedeki teşkilatlarız.

 

 

Şimdi önümüzdeki süreçte bir halk oylaması yaşayacağız. 15 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Hızlı tren projelerine, hava alanlarına, 3. köprüye, Marmaray’a, Avrasya Tüneline hala hayır diyenler, PKK cenazelerine omuz verenler bütün terör örgütleriyle aynı sözü söyleyenler tabiki yine hayır diyecekler. Tabi ki darbe yapmak isteyecekler. Güçlü bir Türkiye için 2023 Türkiyesi için, 2071 hedefleri için bugün ben yoksam ne zaman var olacağım. Allah’ın izniyle bize sandıkta teveccühü gösteren halkımız bugün de bizden desteğini esirgemeyecektir.


İLGİLİ HABERLER:

KARABIYIK: “PKK CENAZELERİNE OMUZ VERENLER, TABİİ Kİ YİNE HAYIR DİYECEKLERDİR”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin