Karabıyık: “Takip Edilmek Güzel”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı Fikret Karabıyık, Bilecik Belediyesi’nin beş yıl boyunca sessizliğe büründüğünü, seçim öncesi harekete geçtiğini söyledi.

 

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler yerel seçimleri öncesi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ederken, aday adayları ise adaymışçasına çalışmalarına devam ediyor, vaat ve projelerini açıklıyor.

Bu kapsamda AK Parti’nin sosyal medyası en kuvvetli belediye başkan aday adaylarından olan Fikret Karabıyık’da vizyon projelerini açıklamış, bu projeler kamuoyunda beğeniyle karşılanmıştı.

Vizyon projelerini açıklamasının ardından açıklamalarda bulunan Karabıyık, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler yerel seçimlerine az bir zaman kala Bilecik Belediyesi’nin daha önce göz ardı edilen projeleri hayata geçirmesinin tesadüf olamayacağını söyledi.

Karabıyık, “Biz Ak Parti adayları olarak sürekli yenilikçi projelerimizi ve halka hizmet planlarımızı paylaşıyoruz. İlginç bir şekilde, mevcut CHP’li belediye başkanı da benzer adımları atıyor ya da bizim projelerimize benzer açıklamalar yapıyor.” dedi.

Bilecik’in geleceğinin sürekli ve samimi hizmet sunan gerçek liderlerin elinde şekilleneceğini vurgulayan Karabıyık, “Takip Edilmek Güzel, Biz yön gösterirken, rakiplerimiz sadece iz sürüyor.” diyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Bilecik Belediyesi, beş yıl süren sessizliğin ardından, seçim öncesi bir anda harekete geçti. Seçim yaklaşırken, daha önce göz ardı edilen projelerin hayata geçirilmesi, sadece bir tesadüf olamaz. Biz Ak Parti adayları olarak sürekli yenilikçi projelerimizi ve halka hizmet planlarımızı paylaşıyoruz. İlginç bir şekilde, mevcut CHP’li belediye başkanı da benzer adımları atıyor ya da bizim projelerimize benzer açıklamalar yapıyor.

Kadınlara yönelik sosyal tesislerin açılması ücretsiz ikramların yapılacağı ve çocuklar için modern kapalı parklar gibi vaatlerimizin ardından, belediye başkanının bu projeleri aniden gündeme getirmesi dikkat çekici. 18. Madde uygulaması ve imar sorunlarına yönelik çözüm önerilerimizin hemen ardından, bu konularla ilgili ihalelerin başlatılması, taklitin ötesinde bir durum. Asfaltlama ve mahalle bazında ücretsiz otopark vaatlerimiz sonrasında, belediye başkanının bu konularda adım atması, politik bir taklit oyunu gibi görünüyor.

Takip Edilmek Güzel, Biz yön gösterirken, rakiplerimiz sadece iz sürüyor. Bilecik’in geleceği, sıradan takipçilerin değil, sürekli ve samimi hizmet sunan gerçek liderlerin elinde şekillenecek.”

 

Karabıyık: “Takip Edilmek Güzel”
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin