Karabulut Ailesinin Acı Günü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 7 Temmuz akşamı kaybolan 10 Temmuz günü cansız bedeni bulunan İbrahim Enez Karabulut toprağa verildi.

Pazaryeri Kara Mustafa Paşa camisinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ilçe kabristanlığına defnedilen Karabulut, ilçe halkını ve yakınlarını hüzne boğdu.

 

Cenazeye, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı Mehmet Üstün,Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Yürükçü, Bozüyük Pazaryerililer Dernek başkanı Ali Şahinoplu, İl Genl ve Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Personeli, siyasi parti temsilcileri ile yüzlerce vatandaş katıldı.

Milletvekili Yağcı, acılı aileye taziyede bulunduktan sonra, gençlerimiz bizim için çok değerli lütfen küçük sorunları kendilerine dert etmesinler ve arkalarında gözü yaşlı anne, babalarını bırakmasınlar. Çözülmeyecek hiçbir mesele yoktur dertler sıkıntılar paylaşılırsa azalır çünkü hayat yaşamaya değer” dedi.

 

Milletvekili Yağcı, cenazeden sonra Belediye Başkanlığına geçerek Başkan Yalçın’dan ilçe çalışmaları hakkında bilgi aldı.


İLGİLİ HABER İÇİN RESİMLERİN ÜZERİNE TIKLATIN

Karabulut Ailesinin Acı Günü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 11 Temmuz 2018, 16:26

    Ne.diyelim.Rabbim.gani.gani.rahmet.Eylesin.mekanı.cennet.olsun

    Cevapla
  2. Demek ki gerçekten bı dertdi warmis ki canına kiymis rabbim mekanı cennet eylesin Allah günahlarını y

    Cevapla
Bizi Takip Edin