KARADENİZ’İN LEZZETLERİ BİLECİK’TE BULUŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi, Bozüyük Kent Konseyi ve Bozüyük Karadenizliler Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen 1. Hamsi ve Yöresel Lezzetler Festivali Cumhuriyet Meydanı’nda Bozüyüklüler ile buluşuyor.


Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen festival ile ilgili olarak açıklamada bulunan Dernek Başkanı Kısmet Turan tüm Bozüyük halkını festivale davet ederek destekleri ve yardımlarından dolayı Başkan Bakıcı ile Bozüyük Kent Konseyi’ne teşekkür etti. Karadeniz kültürünün tanıtılması, birlik, beraberlik ve kaynaşma ortamının sağlanması, özellikle de yörenin güzelliklerinin Bozüyüklü vatandaşlar ile buluşturulması amacıyla düzenlenen festival vatandaşlar tarafından daha ilk günden yoğun bir ilgi görmeye başladı.

 

5 gün boyunca devam edecek Festivalde yöreye özgü ürünler tanıtılırken Pazar günü ise Karadeniz yöresine özgü bir ürün olan kuymak ile birlikte bir ton hamsi ikram edilecek. Festival boyunca ayrıca yöreye özgü horon sergilenirken yöresel türküler ile de ziyaretçilere müzik ziyafeti verilecek.

KARADENİZ’İN LEZZETLERİ BİLECİK’TE BULUŞUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Bu kişiler Bilecik e de geldi seven çarşısının olduğu yere ceza kesildi gıda kontrolör leri tarafından

    Cevapla
Bizi Takip Edin