Karla Mücadele Ekibi 7/24 Çalışmalarını Yerine Getiriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can, vatandaşların kolay ve rahat bir ulaşım hizmeti alması için 7/24 görevleri başında olan karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.

Bilecik Belediyesi Atölye Biriminde gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Nihat Can çalışmalar ve yolların son durumu hakkında bilgi aldı.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürlerinin de bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Nihat Can, çalışanlara baklava ikram etti ve onlarla çay içti.Bilecik Belediyesi Karla Mücadele ekibinin bütün teçhizatıyla görevi başında olduğunu ve olası bir kar yağışına hazır olduğunu belirten Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Bilecik Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi şimdi de vatandaşlarımızın herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmaması için görevimizin başındayız. Ekiplerimiz gerekli araç ve ekipmanla 7/24 çalışma esasına göre gerekli çalışmaları yapıyorlar. Şu an itibariyle herhangi olumsuz bir durum yok. Karın bereketini paylaşıyoruz. Bu vesile ile bütün çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Çalışanlar da Belediye Başkanı Nihat Can’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Karla Mücadele Ekibi 7/24 Çalışmalarını Yerine Getiriyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 26 Aralık 2018, 10:15

    Seçim zamanı her gün bayram, her gün baklava. Asgari ücretle çalışanlara baklava ikramı güzel inşallah 1 Nisanda baklavalı şaka yapmazlar.

    Cevapla
    • Dört buçuk sene selam vermezler beşinci seneye girince canciğer olurlar siyaset böyle bişey işte hiç birini sevmiyorum oyda kullanmayacam tiksindim artık yapmacıklardan

      Cevapla
Bizi Takip Edin