Katlı Otopark Kepenk Kapattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mülkiyeti Bilecik Belediyesine ait olan, geçtiğimiz şubat ayında ihaleye çıkartılan ve aylık 20 bin lira bedelle 10 yıllığına Gül Esen Enerji Şirketine kiralanan Katlı Otopark, kepenk kapattı.

İhaleye çıktığı günden bugüne hizmete devam eden katlı otoparkın, geçtiğimiz gün itibariyle kapalı olduğu gözlemlendi.

İşletmeci yada mülk sahibi olan Bilecik Belediyesinden konu hakkında açıklama yapılmazken, otoparkın kapatılmasının kira bedelinin yüksek olması ve otoparka olan talebin vatandaşlar tarafından az olmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.

Şehir içindeki trafiğin azaltılmasında büyük payı olacağı düşünülen, 144 araç kapasiteli ve 3 kat şeklinde hizmet veren katlı otoparkın 2 girişi bulunuyor ve günlük olduğu gibi abonelik sistemi ile de hizmet veriyordu.

Gelinen süreçte aylık 20 bin lira bedelle 10 yıllığına kiralanan Kapalı Otopark için Belediye ve işletmeci arasında nasıl bir süreç işleyeceği ise merak ediliyor.

 

 


Katlı Otopark Kepenk Kapattı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. bu kadar kazık olursa kimse aracını koymaz

    Cevapla
  2. Çarşamba günü öğleden sonra gittiğimde doluydu, hafta içleri bakıyorum genel olarak işlek görünüyordu.

    Cevapla
  3. Böyle otopark mi olur bı projeyi yapmadan önce gidip bakın büyük şehirlere otopark nasıl olur diye ! Kapasite en az 2 katı olmalıydı.

    Cevapla
  4. 22 Eylül 2020, 10:18

    Kiralama böyle olmaz Ankaradan birine verdiler şahısın 1 gunde şirket kurup işyerini kiraladıgını gördük bu işyerin ehli kişilerce işletilmesi ve kiranın afaki bir para alınmamasını önerdik.Aama Selçuk ERDAGLI 142 aracın buraya otopark ücreti ve iş yapacagını hesaplayıp iş yapacagını sandı evdeki hesap çarsıya uymadı yani kirayalan kişide kirayı indirmek için böyle bir numara yapıp güya kirayı indirtecek bakalım ne olacak burayı Meclis üyeleri UYUYOR NEDEN HABERDAR DEİLLER KONUYLA İLGİLENMESİNİ RİCA ediyoruz

    Cevapla
  5. Chp’ye ancak heykel diktirip, cami yıktırıcan.

    Cevapla
Bizi Takip Edin