KAYI BOYU MAHALLESİNDEKİ KADINLARDAN MUSTAFA YAMAN’A TAM DESTEK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti’nin Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında Kayı boyu Mahallesi (Aşağıköy) sakinleriyle bir araya geldi.

Bilecik Belediyeler Birliği aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı görevi yürüttüğü esnada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti’nin Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Mustafa Yaman seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gündüzleri esnaf, kurum, kuruluş ve STK’ları ziyaret eden Yaman, akşamları ev ziyaretlerine devam ederken, son durağı Kayı boyu Mahallesi sakinleri oldu. Mahalle Muhtarı Salih Yıldız’ın da katıldığı ev ziyaretinde toplanan mahalleli kadınlar Mustafa Yaman’a tam destek verdiler.

Kadınlar CHP’li Bilecik Belediyesinin zamanında çöplerini toplatmadığı ama Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman’ ın ihmal etmediğini ve hem çöp konteynırı gönderdiğini hem de her gün çöplerini aldırdığını belirterek, tam destek vereceklerini söylediler.

Çocuklarla da yakından ilgilenen Yaman, belediye başkanı olması halinde çocuklara yönelik bir çok projesi olduğunu söyledi.

       

KAYI BOYU MAHALLESİNDEKİ KADINLARDAN MUSTAFA YAMAN’A TAM DESTEK
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin