KEMAL GERGİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vezirhan AK Parti Belediye Başkan aday adayı Kemal Gergin, müracaatını yaptı.

Gölpazarı Belediye Başkan yardımcılığı görevinden istifa ederek, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler yerel seçimlerinde Vezirhan AK Parti Belediye Başkan aday adayı olacağını açıklayan Kemal Gergin, AK Parti İl Başkanlığına gelerek evraklarını İl Başkanı Serkan Yıldırım’a teslim etti.

Burada konuşan Kemal Gergin, konuşmasında hayatta şanslı beş insan olduğunu söyleyerek, “2024 Yılında, uzun zamandan beri AK Parti Belediyeciliğini unutmuş olan Vezirhan’a yeniden AK Parti Belediyeciliğini getirmek için yola çıkmış bulunmaktayız. Biz diyoruz ki bizim için hayatta Beş şanslı insan varmış. Bir Vezirhan’lı olan, iki Vezirhan’a gelin olan, Üç Vezirhan’a damat olan, Dört Vezirhan’da yaşayan, Beş Vezirhan’da çalışan” dedi.

Gergin, konuşmasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

“VEZİRHANLILARA VAKTİMİZİ AYIRACAĞIZ”

“Bir yeri kıymetlendiren kıymetli olmasını sağlayan şey, içinde doğru Belediyecilik, doğru yöneticilik gerekmektedir. Ehline verilmeyen her iş helak olur. Biz bu desturla ve düsturla yola çıkmış bulunmaktayız. Değerli dostlar biz diyoruz ki vakit çok mübarektir. Bu mübarek vakti doğru işlere, doğru kişilere ayırmak gerekir. Bizim için de. Bu mübarek vakit için en değerlimiz olan Vezirhan’a vaktimizi ayırıyoruz. Vezirhanlılara vaktimizi ayıracağız. Ve değerli dostlar şu bir gerçektir ki, zorla hiçbir şey olmaz, Nasip..

Ama nasip için de zorlamak gerekir. O yüzden ki kader gayrete aşktır. Ve bunun için, dinleyeceğiz, Anlayacağız, Anlatacağız ve birlikte kazanacağız. Ve sözlerime şu şekilde son veriyorum. Vezirhan’a değişim çok yakışacak”

       

KEMAL GERGİN ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI
Masal Organizasyon