Kent Merkezinde Tango Gösterisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında Tango Gösterisi gerçekleştirildi.

Belediye Aile Çay Bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkan Vekili Semih Tuzak, eşi Sevil Tuzak, Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, belediye ve il genel meclisi üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Renkli ve güzel görüntülerin oluştuğu etkinlikte tango gösterisi yanı sıra çeşitli oyunlar sahnelendi, bazı katılımcılar ilk kez tango gösterisi yapma imkanı buldu.

Başkan Yardımcısı Semih Tuzak, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, vatandaşların 14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutladı.

Etkinlikler dolayısıyla Bilecik Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü Elektrik Arıza Birimi çalışanları tarafından yapılan kalp görseli de vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.

Etkinlik, vatandaşların sevdikleri ile birlikte ışıklı görsel önünde hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu.

Kent Merkezinde Tango Gösterisi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

22 Yorum

  1. Bir bu eksik kalmıştı. Semih başkan dansöz de oynat Osmanlı nin kurulduğu topraklarda. Bu millete Chp den başka düşman gerekmez.

    Cevapla
  2. Iste budur belediyecilik iste bu bilecigin ihtiyaci olan arabalarimizla acilan cukurlara girmemek icin tango yaparak gidiyoz zaten once hizmet edin hizmet secildi secileli eglence eglence eglence yeter ama

    Cevapla
  3. nasıl çağ atladınız değilmi eğlence bile yaşadığın yere göre olmalı böyle etkinlikler kime faydası var akp kendi egosu yüzünden kaybetti fakat chp hiçbirşey yapmadığı gibi boş işler de tecrübesini konuşturup bizde istemiyoruz der gibi değişim rüzgarları hızlı esiyor

    Cevapla
  4. Dinimizce haram olan bu etkinliği düzenleyenler müslümanım diyorlarsa tevbe etmeli. Ulu orta yetkili makamlarca düzenlenen bu gösteriyi kınıyorum.

    Cevapla
  5. En kısa sürede Allah belanızı versin batı zihniyetinin atmıkları.

    Cevapla
  6. Bir eksigimiz tangoydu onuda senin sayende bilecik tanıdı .osmanlının torunlari mutlumusunuz? Özellikle iyi partililer mutlumusunuz sizin eseriniz

    Cevapla
  7. 17 Şubat 2020, 12:16

    Yorumlara bak. Görüyorum ki aramıza yeni yobazlar katılmış.

    Cevapla
  8. Her şey tamam bi bu eksikti zaten buna harcanan maddi kaynak nedir aciklansin lütfen dinizmizce haram olan bu işin olmasını sağlayanlarada yazıklar olsun

    Cevapla
  9. Bilecikte yiyelim icelim eğlenelim dönemi herkese hayırlı olsun durmak yok semih baskan yola devam aynen devam edinki bu millet chp nin ne oldugunu iyice idrak etsin.tebrikler bilecik e yeni bir hizmet çığırı açtınız!!!

    Cevapla
  10. Aile kurumunu yıkmak için icad edilen sevgiler gününe yaptığı katkılardan dolayı Bilecik Belediyesine şükranlarımızı arz ederiz.

    Cevapla
  11. yazıklar olsun. cehennem mahlukları

    Cevapla
    • Peki dindar insanları görüyoruz biri allah deyip diğerini öldürüyor oburu allah deyip oburunu öldürüyor sorsan ikiside dindar dersiniz bu nasıl bir dindarlığı
      Bakın bir terör örgütlerine hepsinin ağzın allah kelimesi var fat hepsi katıl

      Cevapla
  12. 17 Şubat 2020, 22:41

    Osmanlinin torunları olarak yapılan bu rezaletlerden utanç duyuyoruz.Allah ıslah eylesin.biz daha bu gibi durumlara sessiz kalırsak Allah bunun hesabıni bizede sorar.bu tür hareketleri kınıyorum.

    Cevapla
  13. 18 Şubat 2020, 09:08

    Sizden biriniz bir kötülük gördüğunde bunu eliyle değiştirsin,buna gücü yetmiyorsa diliyle değiştırsin,bunada gücü yetmiyorsa kalbiyle buğz etsin.bu en son madde ise imanı en zayıf olanlar içindir.(h.ş)

    Cevapla
  14. Dindar yorumlar yapan arkadaslar bunun dinle gunahla ne alakasi oldugunu bi zahmet aciklayin. Din dersiniz toki konutlarina krediyi deblet bankasindan cek faizi haram olmicak diyen zihniyeti alkisladiniz. Din diyenler akp doneminde 3 liralik seyi gel senden on liraya alalim dediklerinde kosa kosa gittiniz din yoktuda simdimi din der oldunuz

    Cevapla
  15. Ülkenin hali ortada 15 yildir kimin yonettigide yolsuzluklara sus ensar vakfindaki tecavuzlere sus ergenokon kumpasina sus fetoyla boyboy resimler paylasanlara sus sonra eyyy cahape vay cahape. Osmanlinin torunuyuz diyenler sanayi rampasindaki rabia isareti koyulurken osmali torunu oldugunuzumu unuttunuz marti bokuyla deniz pislenmez.

    Cevapla
    • 7 Mart 2020, 18:19

      martı bokuyla deniz kirlenmez amma velakin bu kafa ile dövlet yönetilmez
      anladınmı MARTI

      Cevapla
  16. ha bide yatırıp … yapsalardı tam çağdaş olurlardı. millet daha çok eğlenirdi münasır medeniyetlerin üzerine bile çıkarlardı.

    Cevapla
Bizi Takip Edin