Kick Boksta Altın Ve Bronz Madalya Kazandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri kick boks sporcuları, Düzce’de düzenlenen Kulüpler Ligi Kick Boks Şampiyonasında 1 altın, 1 bronz madalya kazandı. Pazaryeri Halk Eğitimi Merkezi’nin toplam 11 kick boks kursiyeri, antrenör Fehmi Piliç yönetiminde Pazaryeri’ni temsilen bu müsabakalara katıldı.

21 ilden 39 kulüp ve 420 sporcunun katıldığı müsabakalarda 79 kg erkeklerde Mecit Turan birinci olup altın madalya, + (artı) 70 kg kızlarda ise Ayşe Turan üçüncü olup bronz madalya kazandılar. Şampiyonada kazanılan birincilik ve üçüncülük madalyaları Bilecik ilinde sevinçle karşılandı.

İlçede yeni yapılan Pazaryeri Gençlik Merkezi’nde antremanlarına devam eden kick boks kursiyerlerinin antrenörü Fehmi Piliç; “Gençlik Merkezi’nin yapılması için emeği geçen herkese teşekkür etti. Düzce’de kazandığımız başarılardan dolayı sporcularımı kutluyorum. Sporcularımı ileride düzenlenecek olan yeni şampiyonalara hazırlamak için yoğun ve disiplinli bir çalışma içinde olduklarını, şampiyonalar için haftanın 7 günü çalıştıklarını” belirtti.

Kick Boksta Altın Ve Bronz Madalya Kazandı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin