Kimono Modelleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başlangıçta bir Japon ulusal kostümü olan kimono modelleri, hem erkekler hem de kadınlar tarafından giyilen uzun giysiler için yaygın olarak kullanılır. Rahat tarzı her geçen gün popülerlik kazanırken, şıklığı da kadınların olmazsa olmazları arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Konfor ve şıklığın vazgeçilmezi kimono modelleridir.

Kimono Modelleri Nasıl Tamamlanır?

Plaj modası ile gelen kimono artık sokak modasının farklı tarzlarının bir parçası olsa da her yaşa ve farklı tarzlara hitap edebiliyor. Tarzınız veya yaşınız ne olursa olsun, geleneksel Uzakdoğu kültüründen ilham alan modern bir kimono ceket ile stilinizi detaylandırabilir veya her gün farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Uzun çizme ve kışlık kurtarıcı bot ya da yazlık sandalet ve kanvas ayakkabılarla kombinlenebilen uzun kimono modellerinin yanı sıra kısa model, hem yaz hem de kış aylarında tarzınızı ön plana çıkarmanızı sağlıyor. Sokak modasının karakteristik özelliği olan jean ve t-shirt ikilisini desenli kimono modelleri ile renklendirerek, konforu bozmadan şık bir izlenim vermek mümkün.

Kimono Modelleri Nasıl Kombinlenir?

Kolye, kemer, küpe ve parça gibi aksesuarlarla uyum sağlayabilir, en sevdiğiniz ayakkabı modellerini farklı modellerle kombinleyerek her yere gidebilirsiniz. Kıyafetleri bir araya getirerek her zaman daha şık bir atmosfer yaratabilirsiniz. Tek parça bir kimono elbise seçmek, klasik şıklığın yanı sıra rahatlık ve şıklığı da ön planda tutmanıza yardımcı olacaktır. Elbiseler, etekler, pantolonlar, gömlekler vb. ile iyi giden işlemeli kimono modelleri, kadınların günlük jokerleri olarak gardıropta belirdi. https://www.mizalle.com/kimono-modelleri sitesinden ürünlere ulaşabilirsiniz.

Kimono Modelleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir