Kınık Spor’dan Pazaryeri Belediyesi’ne engelliler için mavi kapak desteği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kınık Spor, Bilecik’in Pazaryeri Belediyesi tarafından engelli bireylere tekerlekli sandalye alınması için yürütülen sosyal sorumluluk projesine destek verdi.

Kınık Spor Başkanı Necmi Ceyhan ve Başkan Yardımcısı İsmail Korkut, kulüp üyeleri aracılığıyla topladıkları 150 kilo mavi kapağı, engelli bireylere tekerlekli sandalye kazandırmak için Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e teslim etti.

Belediye Başkanı Tekin, “Engelleri hep birlikte aşalım, hep birlikte yürüyelim” sloganıyla sürdürülen projenin engelli bireylere umut olduğunu söyledi.

Tekin, ilçede ve diğer şehirlerden kendilerine ulaşan mavi kapakları dernekler aracılığıyla engelli bireylere tekerlekli sandalye olarak ulaştırdıklarını kaydederek, “Kınık Spor yönetimi topladıkları kapakları belediyemize teslim etti. Kendileri, Pazaryeri halkı olarak birlik beraberliğimize verilen değeri tekrar göstermiş oldu. Kulüp Başkanımız Necmi Ceyhan’a ve Başkan Yardımcısı İsmail Korkut’a ve kulüp üyelerine duyarlılığı için teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

       

Kınık Spor’dan Pazaryeri Belediyesi’ne engelliler için mavi kapak desteği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin