Kısa Dönem Araç Kiralama Nedir?

featured
Young couple in a new car. A man driving a car with his girlfriend and having fun. Buying and renting a car. Travel, tourism, recreation.
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa dönem araç kiralama hizmeti, kısa süreli araç ihtiyacınızı karşılar. Günlük, haftalık ya da aylık olarak araç kiralayarak ulaşım sorununu çözebilirsiniz. Farklı segmentteki araçları ihtiyacına göre seçebilirsiniz. Kısa dönem araç kiralama işlemi, bir gün ile 6 ay arasında yapılır.

Kısa Dönem Araç Kiralama Nedir?

Kısa dönem araç kiralama hizmeti, kısa süreli araç ihtiyacınızı karşılar. Günlük, haftalık ya da aylık olarak araç kiralayarak ulaşım sorununu çözebilirsiniz. Farklı segmentteki araçları ihtiyacına göre seçebilirsiniz. Kısa dönem araç kiralama işlemi, bir gün ile 6 ay arasında yapılır.

İş gezilerinde, tatilde araç kiralayarak seyahatlerinizi daha keyifli hale getirebilirsiniz. Aracınız yetersiz geliyorsa ve gittiğiniz şehirde ulaşım sorunu yaşamak istemiyorsanız kısa dönem araç kiralama hizmetinkinden faydalanabilirsiniz. Kısa dönem araç kiralama nedir?” sorusunun yanıtını merak ediyorsanız doğru yerdesiniz. Bu yazımızda, kısa dönem araç kiralama süreci hakkında bilmeniz gereken tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

Kısa Dönem Araç Kiralamanın Avantajları

Kısa dönem araç kiralama, kullanıcılar için oldukça avantajlıdır. Kısa dönem araç kiraladığınızda, ulaşım sorunlarını ortadan kaldırarak tatilinizi ya da iş seyahatlerinizi verimli hale getirebilirsiniz. Kısa süreli araç kiralamanın sağladığı avantajlar şu şekildedir;

  • Kendi aracınız, seyahat etmeniz için uygun değilse ihtiyacınızı karşılayan bir araç bulabilirsiniz. Kısa dönem kiralama hizmetinde farklı segmentlerdeki araçları inceleyebilirsiniz.
  • Yeni bir aracın satın alma maliyetinden ve aracınızın bakım masraflarından kurtulursunuz.
  • Kalabalık olarak seyahat etmeyi düşünüyorsanız, iç hacmi geniş bir araç kiralayabilirsiniz. Aileniz ve arkadaşlarınız ile konforlu bir şekilde seyahat edebilirsiniz.
  • Kiraladığınız her aracın periyodik bakımı, onarımı, muayenesi, sigorta ve kaskosu kiraladığınız firma tarafından yapılır.
  • Kiraladığınız araçla herhangi bir sebepten dolayı yolda kaldığınızda, aracı kiraladığınız firmadan kolayca yardım alabilirsiniz.

Kısa Dönem Araç Kiralama Süreci

Kısa dönem araç kiralama süresi, 1 gün ile 6 ay arasında değişmektedir. İhtiyaçlarınızı karşılayan bir aracı kiralamak istediğinizde araç segmentlerini inceledikten sonra karar verebilirsiniz.

Günümüzde araç kiralama alanında hizmet veren birçok kurumsal ve kurumsal olmayan işletme bulunmaktadır. Kurumsal hizmet veren güvenilir bir markadan hizmet aldığınızda kiralama sürecinde sorun yaşamazsınız.

Kiralamak istediğiniz aracın özelliklerini belirledikten sonra firmanın web sitesine giderek araçları inceleyebilirsiniz.

Teslim alacağınız yer ve tarih bilgilerini girdiğinizde müsait olan araçlar arasında seçim yapabilirsiniz. Online ödeme ve erken rezervasyon seçeneklerini kullanarak kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Kiralama sürecinde bir sorunla karşılaşmamak için kiralama koşullarını detaylı olarak okuyup incelemelisiniz.

Kısa Dönem Araç Kiralama Fiyatları

Kısa dönem araç kiralama fiyatları, firmaların tekliflerine göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca kısa dönem araç kiralama fiyatları, aracın türüne, kiralama yapmak istediğiniz süreye, tarihlere, talep edeceğiniz ek özelliklere göre değişiklik gösterir.

Kısa dönem araç kiralama hizmeti sizi bakım, onarım, muayene gibi işlemlerden kurtarır. İş seyahatinizde ve tatilde araç kiralayarak zamandan ve masraftan tasarruf edersiniz.

Kısa dönem araç kiralamak istiyorsanız güvenilir şirketlerin tekliflerini incelemelisiniz. Kurumsal olmayan işletmeler, uygun fiyatlı kiralama yapabilir fakat beklenmedik masraflarla karşılaşabilirsiniz. İhtiyacınız olan arabayı, bütçenizi, kiralama yapacağınız gün sayısını belirledikten sonra teklifler arasında karşılaştırma yapabilirsiniz.

Kısa Dönem Araç Kiralamada Güvenilir Şirket

Kısa süreli araç kiralamada kurumsal bir firmadan hizmet almalısınız. Kurumsal olmayan işletmelerde kiralama sürecinde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Araçla ilgili bir sorun yaşadığınızda yapılan tüm masraflar tarafınıza yansıtılabilir. Bu sebeple güvenilir ve bilindik bir firmayı tercih etmelisiniz.

Kısa süreli araç kiralama hizmetinde Borlease firmasını tercih edebilirsiniz. Bor Holding bünyesindeki SIXT Rent A Car, kısa dönem araç kiralama hizmeti sunmaktadır. Bireysel ve kurumsal kiralamalar için teklif alabilirsiniz.

Borlease Otomotiv ile araç kiraladığınızda kısa dönem araç kiralamanın tüm avantajlarından faydalanabilirsiniz.  Kısa dönem araç kiralamada Borlease firmasını tercih ederek kasko, bakım, onarım, lastik değişimi, vergi takipleri ya da sigorta gibi operasyonel işlemlerle uğraşmazsınız.

Kısa Dönem Araç Kiralama Nedir?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin