KİTAP KAFEDE ŞANSLI OKURLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezi fuaye alanında hazırlanan Kitap Kafe, okuyucularına kapılarını açtı.

Şehrin kültür ve sanat hayatına renk katacak olan Kitap Kafe ile birlikte gerçekleştirilen Bilecik Kitap Günleri’nden onlarca yazar, Bileciklilerle buluşurken kitap alan okurlar için çekiliş yapıldı.

Kitap günleri kapsamında kitap alarak çekilişe katılan okurlar için gerçekleştirilen çekiliş sonucunda 4 bisiklet, 2 dünya klasik eserleri 2 öykü seti ve 2 adet 500 TL’lik hediye çekleri ile ödüllendirildi.

Bilecik Belediyesi kurumsal facebook ve Instagram sayfalarında paylaşılan numaraların sahipleri, ödüllerini almak için biletleri ile birlikte 19 Haziran 2023 Pazartesi gününe kadar Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine başvurmaları gerekmektedir.

Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Külhan ve Melih Tüfekçi, şanslı okurları seçmek üzere hazırlanan çekilişi gerçekleştirdi.

Çekiliş sonunda açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, Bilecik’in kültür, sanat ve bilim hayatına renk katacak aktiviteler yapmaya devam edeceklerini belirterek, ‘’Bilecik Kitap Günleri kapsamında açılışa hazırladığımız kitap kafemiz vatandaşlarımızın hizmetine girdi. Açılış dolayısıyla kitap alan okurlarımız için çekiliş imkanı sunduk. Çekilişler sonrasında şanslı 4 okuyucuya bisiklet, iki okuyucuya dünya klasikleri ve bir okuyucuya da 500 TL’lik hediye için çekiliş yaptık. Sosyal medyamızda duyurduğumuz şanslı isimlerden asil olanlar, ödüllerini almak için biletleri ile birlikte 19 Haziran 2023 Pazartesi gününe kadar Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezine gelebilir’’ ifadelerini kullandı.

KİTAP KAFEDE ŞANSLI OKURLAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir