KOCAELİ VE BİLECİK SİYASİ PARTİ IL BASKANLARINDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kocaeli ve Bilecik’teki Siyasi Parti İl Başkanları Vali Tahir Büyükakın’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vali Büyükakın, Kocaeli’nden gelen AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Saadet Parti İl Başkanı Nurettin Çelik, BBP İl Başkanı Serhat Duyar, Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve Demokratik Sol Parti İl Başkanı Halim Dedeoğlu ile birlikte Bilecik Siyasi Parti İl Başkanları AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Saadet Partisi İl Başkanı Seyfettin Tıkız, BBP İl Başkanı Murat Önal ve Demokrat Parti İl Başkanı Sezai Balta’yı makamında kabul etti.

 

 

Siyasi Parti İl Başkanları ile bir süre sohbet Vali Büyükakın, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kocaeli ve Bilecik Siyasi Partilerinin güzel bir birliktelik oluşturduğunu ifade etti.

 

 

HER AY BİR İL BAŞKANI EV SAHİBİ

Kocaeli’ nde 13 ay önce başlatılan ve her ay bir il başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısının aynısının ilimizde de gerçekleştirilmesine karar verildi. Bugün ilkinin gerçekleştirildiği İl Başkanları toplantısının alınan kararla her ay bir İl Başkanının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

 

Siyasi Parti İl Başkanları da Vali Büyükakın’a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyerek, Bilecik’te önemli ve güzel hizmetlere imza atacağına inandıklarını söylediler.

KOCAELİ VE BİLECİK SİYASİ PARTİ IL BASKANLARINDAN VALİ BÜYÜKAKIN’A ZİYARET
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin