Kollu Bariyer Sistemleri Nasıl Çalışır? Neden Gereklidir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bütçeniz varsa veya genel giderlerinizi düşük tutmanız gerekiyorsa tesisinizi güvende tutmak yapılacaklar listenizde üst sıralarda olmayabilir. Ama olmalı! İster inanın ister inanmayın, ancak uygun maliyetli olmaya devam ederken sitenizin kontrollü ve yetkisiz alanlarına erişimi yönetmek tamamen mümkündür. İşte bu noktada manuel kollu bariyer sistemleri devreye giriyor.

Pratik kollu bariyer Sistemleri

Dengeli tasarımları ve basit pivot mekanizmaları sayesinde manuel kol bariyerlerimizin çalışması tamamen zahmetsizdir. Otomatik kilitleme sistemi bariyeri yükseltilmiş veya alçaltılmış konumda sabit tutarken, asma kilit daha kolay kontrol için ekstra stabilite sağlar.

Kollu otopark bariyeri çalıştırmak güç gerektirdiği için işletme maliyetlerini ortadan kaldırarak fazla harcamayı azaltır. 24 saat güvenlik sağlayarak personel maliyetlerinden de tasarruf edersiniz.

Tamamen uyarlanmış manuel kol bariyerleri

İster ofis girişi ister otopark olsun, kollu bariyer sistemleri mülkünüze mükemmel bir şekilde uyacak şekilde tamamen özelleştirilebilir. Bariyerlerin kol uzunlukları 3 ila 7 metre arasında değişir, bu da mevcut alanınız için ideal boyutu seçebileceğiniz anlamına gelir.

Ayrıca siyah ve sarı veya kırmızı beyaz kaplama seçeneğine de sahip olacaksınız. Bununla birlikte, özel renkler ve özel boya tonları da uygulanabilir.

Manuel kollu bariyer sistemi satın aldığınızda, size en uygun ürünü elde ettiğinizden emin olmak için sitenizde kapsamlı bir inceleme yapılmalıdır. Bu şekilde, sizin için ideal ölçümler ve en iyi kurulum yöntemi ile kollu bariyer sistemi, tesisinize uyarlanabilir.

Dayanıklı malzemeler ve toz kaplama, bariyerinizin sağlam kalmasını sağlar, böylece öncülünüzün emin ellerde olduğundan emin olabilirsiniz. Hatta çinko kaplı elemanlara da sahiptir ve daha uzun süre mükemmel çalışma

Standart manuel kol bariyeri dayanıklı alüminyumdan yapılmıştır ve tesislere araçların erişimini kısıtlamak için sağlam ve yüksek kaliteli bir çözüm sunar.

Ayarlanabilir tezgah dengeli balık kuyruğu, erişim gerektiğinde manuel kol bariyerinin kolayca kaldırılmasını ve indirilmesini sağlar ve asma kilit ve kilitlenebilir kol dayanağı ile birlikte verilir.

Manuel kol bariyeri, hem açık (yükseltilmiş konumdaki bariyer kolu) hem de kapalı (bariyer kolu alçaltılmış konumda) konumda kilitlenebilir, bu da yetkisiz araçlarla erişimi kısıtlarken gerektiğinde otoparkınıza veya sitenize kolayca ve rahatça esneklik ve erişim sağlar. PERKOTEK Manuel kol bariyeri sitenize hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde takılabilir.

Kollu Bariyer Sistemleri Nasıl Çalışır? Neden Gereklidir?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir