KOMŞULAR GÜNÜNDE KOMŞU OKULU AĞIRLADILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balahatun Anaokulu tarafından düzenlenen 17 Kasım Komşular Günü Etkinliği renkli ve
eğlenceli görüntülerle son buldu.

Komşular Gününde Balahatun Anaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte Balahatun Anaokulu komşu okulu olan Bahçelievler Anaokulu öğrencilerini okullarına davet ederek hep birlikte kahvaltı yaptılar.

 

Balahatun Anaokulu tarafından düzenlenen etkinlikte okul öğretmenlerinden Damla Boza
Çevik komşuluk değerinin ne kadar önemli olduğunu, örf ve adetlerimizin önemini, misafirperverliğin ne demek olduğunu çocuklara anlattı.

Komşular Günü Etkinliği’ne Balahatun Anaokulu Okul Müdürü Sevim Çalışkan, okul öğretmenleri ve öğrencilerinin yanında Bahçelievler Anaokulu Okul Müdürü Sevgi Uğurlu, okul öğretmenleri ve birçok öğrenci katıldı.

 

 

Etkinlikte misafirlerin karşılanmasının ardından Balahatun Anaokulu Kulüp Sınıfı öğrencilerinden Zeynep Alya Gezer ‘Hoş Geldiniz’ adlı şiirini okudu.

 

 

Hemen ardından Balahatun Anaokulu Kulüp Sınıfı öğrencileri, Büşra Aksoy ve Özge Özer öğretmenleri eşliğinde ‘Komşu Komşu’ tekerlemesini söylediler. Balahatun Anaokulu ve Bahçelievler Anaokulu öğrencileri birlik ve beraberlik içinde hep birlikte kahvaltı yaptılar. Kahvaltıdan sonra Çılgın Mucitler Bilim Atölyesi, Meliha Ercan Kütüphanesi, Komik Surat Drama
Atölyesi, Sihirli Patikler Dans ve Ritm Atölyesi, Renkli Kalemler Sanat Atölyesi isimlerindeki öğrenme merkezlerinde Balahatun Anaokulu öğretmenleri eşliğinde etkinliklere
devam edildi.

KOMŞULAR GÜNÜNDE KOMŞU OKULU AĞIRLADILAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin