Konserde Flüt Çalan Genç Kıza Sürpriz Evlenme Teklifi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, bir koroda flüt çalan genç kız, erkek arkadaşının sahnede sürpriz evlenme teklifi karşısında duygusal anlar yaşadı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde sahne alan “Gençleşen Türküler Türk Halk Müziği Korosu”nda flüt çalan Elif Korkmaz’ın erkek arkadaşı Sait İbili, genç kıza uzun süredir planladığı evlilik teklifini sahnede yaptı.

 

Koronun konseri sırasında sahneye gelen iki kız çocuğu, Elif Korkmaz’ın başına gül yaprakları döktü. Bu sırada seyircilerin arasında oturan Sait İbili, elinde çiçekle kız arkadaşının yanına gelerek evlenme teklif etti.

 

Bir anda ne olduğunu anlamayan ve duygusal anlar yaşayan genç kız, arkadaşının teklifini kabul edince seyircilerden büyük alkış aldı.

Haber228 muhabirine konuşan Sait İbili, yazdan bu yana birlikte olduklarını belirterek, “Bu planı uzun süre düşündüm. Duygularım çok büyük anlatamam.” ifadelerini kullandı.

 

Aldığı teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ve evet cevabı veren Elif Korkmaz “Böyle bir şey bekliyordum ama burada beklemiyordum. Benim için çok büyük bir sürpriz oldu. Bu şekilde yapacağı aklıma bile gelmezdi.” şeklinde konuştu.

 

 

Evlilik yolunda ilk adımı atan genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (Haber228)

Konserde Flüt Çalan Genç Kıza Sürpriz Evlenme Teklifi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 17 Ocak 2018, 10:26

    Bizi yalnız bırakmayıp izlemeye gelen herkese teşekkür ederim ?

    Cevapla
  2. 17 Ocak 2018, 10:27

    Bende istiyorummmm ??

    Cevapla
  3. 17 Ocak 2018, 10:29

    Bazen insanın hayatına değişik birşeyler girmesi gerekiyor sizi tebrik ederim arkadaşlar umarım mutlu olursunuz güzel bir süpriz olmuş ?☺️

    Cevapla
  4. 17 Ocak 2018, 10:29

    Belediye sosyal işlere ağırlık vermeye başlamış, Seçimin izleri sokaklara gelmemiş görünüyor. Bir yıl var ama düğünle bayram oda gelir geçer. Reklamın iyisi kötüsü yok, vatandaş haklı!

    Cevapla
  5. 17 Ocak 2018, 11:46

    hayırlı olsunn

    Cevapla
  6. 17 Ocak 2018, 13:16

    Bilecik Belediyesi Gençleşen Türküler Korosunda görev alan üyelerine çok teşekkür ederiz. Ancak konser sunucusunun performansı çok kötüydü.

    Cevapla
  7. bende yapcam boyle q01

    Cevapla
  8. sait kardeşim hayırlı olsun inşa allah

    Cevapla
Bizi Takip Edin