Korkman, Şeker’e yüklendi: “Yaşar Tüzün’ü yenmek için mi siyasete girdi?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, İYİ Parti’ye geçen ve geçtiğimiz günlerde parti rozeti takan eski devlet bakanı Bahattin Şeker’e yüklendi.


Bahattin Şeker’in İYİ Parti’ye geçiş sürecini yorumlayan Başkan Korkman, “Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı” dedi.

Bizim Bozüyük haber sitesi sahibi Çağlayan Doğan’a konuşan Başkan Korkman, Memleket Partisi’nin demokrasi anlamında en ileri noktada olduğunu vurgulayarak, “İYİ Parti’ye hizmet vermiş bütün kişiler buna ne diyecekler? Benim düşüncelerimden çok İYİ Parti’nin içindeki yöneticiler, emek veren üyeler, delegeler ne diyecek. Buna bakmak lazım.” diye konuştu.

Korkman, Konuyla ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı” diyorum ben. Devlet bakanlığı yapmış, hizmetleri de olmuştur ama ne oldu da geçti İYİ Parti’ye?. Bugüne kadar suskundu, Yaşar Tüzün’e yenildikten sonra siyaseti bırakmıştı ne oldu?, şimdi Yaşar Tüzün’ü yenmek için mi siyasete girdi?. Bu sorular insanların aklına geliyor.

Benim söylediğim, şahsi düşüncelerim değil bunlar, dışarıda konuşulanlar bunlar. Yani bizim dışımızda diğer bütün partilerde demokrasi olmadığı için, örgütte hizmet vermiş bütün kişiler buna ne diyecekler? Benim düşüncelerimden çok İYİ Parti’nin içindeki yöneticiler, emek veren üyeler, delegeler ne diyecek. Buna bakmak lazım, çok daha farklı şeyler de söyleyebilirim ama kendileri karar verecektir İYİ Parti içindeki üye veya yöneticiler.

Neden geçtiğini sorgulamak lazım. Yani, “birisi gelecek parası çok olacak gelecek arsayı toplamaya gelmektir”, benim açımdan böyledir. Bize de gelse bu şekilde bakardım. Ama bizde Memleket Partisi’nde böyle bir şey yok, neden yok? Memleket Partisi’nde bütün kararları üyeler verir. Yani bir kişi vermiyor. AK Parti’den farkı yok diğer partilerin. Dolayısıyla memleket partisi demokrasi anlamında en ileri noktadadır. Bizim partimize çantayı toplayıp, milyonları alıp gelse de sonuçta üyeler karar verecek. Dolayısıyla bir yere gelmesi için de üyeler karar verecek. Ama onlarda genel başkan ne derse o oluyor. Parası olan düdüğü çalıyor.”

Korkman, Şeker’e yüklendi: “Yaşar Tüzün’ü yenmek için mi siyasete girdi?”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. sayın korkman sen niye partini değiştirdin???

    Cevapla
  2. 20 Ekim 2022, 19:40

    Bahattin şekere başarılar diliyorum aramızda görmekten mutluluk duyarız yolu açık olsun

    Cevapla
  3. 21 Ekim 2022, 08:21

    Bilecik’ten seçilemeyeceğini bildiği için Eskişehir’den aday olacak. Koca devlet eski bakanı memleketinden aday bile olamıyor.

    Cevapla
  4. 21 Ekim 2022, 12:17

    Sen niye partini bıraktın Bahattin beyin iyi partiye dönmesinden rahatsız mı oldun yazarın durumu seni niye ilgilendirıyor

    Cevapla
  5. 21 Ekim 2022, 12:54

    Sizi tanımıyorum. Ama sizden bir ricam olacak. Sayın BAHATTIN SEKER I ağzında laf etmeden önce besmele çek. Bundan size ekmek çıkmaz.

    Cevapla
  6. Bahattin şeker Bözüyük de bitmiş esaması okunmuyor. Okusaydı son girdiği seçimde kaybetmezdi. Ben yıllar önce iş için yanına gittim. 3/1aldım şimdi sıra Bahattin şeker de alıcak 3/1 😁😁😁😁😁😂😅😅😅😂🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅🤭🤭🤭🤭🤭

    Cevapla
  7. 21 Ekim 2022, 22:35

    Bahattin şekere 100 tane oyum olsa 1ni vermem insana tepeden bakma kendini bir şey sanıyor. Azcık insanda vicdan olmamalı 2000 yılında iş istedim de yardımcı dahi olmadı. Kapıyı gösterdi. Şimdi sıra bende sandığın dibini boylasın.

    Cevapla
  8. 22 Ekim 2022, 18:27

    Ekonomi vurmuştur 😉

    Cevapla
  9. 22 Ekim 2022, 18:29

    Toplanacak arsalar vardır 😉

    Cevapla
Bizi Takip Edin