Korku Tüneli Değil, Uğur Mumcu Parkı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te bulunan “Uğur Mumcu Parkı” ilgi bekliyor.

Bahçelievler mahallesinde bulunan, dönemin belediye başkanı Yaşar Tüzün tarafından Bilecik’e kazandırılan ve günümüzde vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde kullanılan Uğur Mumcu Parkının karanlık olması vatandaşları tedirgin ediyor.

Son verilere göre yaklaşık 17 bin vatandaşın yaşadığı Bahçelievler mahallesinde, vatandaşlar akşam saatlerinde parkta yürümek istiyor veya parkın içinden geçmek zorunda kalıyorlar.

Havanın kararmasıyla karanlığa bürünen park adeta Korku Tünelini andırıyor ve parkı kullanan vatandaşları tedirgin ediyor.

Diğer yandan, yeşile ve doğaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde oldukça büyük bir alanda kurulu bulunan “Uğur Mumcu Parkı” ile ilgili vatandaşlar, gerekli ışıklandırma ve bakım çalışmalarının yapılmasını isterlerken, Bilecik Belediyesi’nin vatandaşların taleplerini değerlendirerek gerekli çalışmayı yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Korku Tüneli Değil, Uğur Mumcu Parkı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 19 Ekim 2020, 15:22

    Bende bahceli evlerde oturuyorum her gece saat 1de kapanıyor çok karanlık

    Cevapla
  2. 19 Ekim 2020, 23:46

    Bilecik te park mi var Allah aşkına ,olanlarında durumu böyle ,yada işletmelerin elinde.yürüyüş yapılacak ,oturulacak parkların sayısı yok denecek kadar az .

    Cevapla
  3. Bilecik te parklarda yamyamlar otutaklari masalari cardaklari yemisler merkez icide oyle pelit ozundekilerde oyle kim olgileniyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin