KORONA VİRÜSÜN ARKASINDA SİYONİSTLER VAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evet dünyayı saran korona virüsü Çin’den başlayıp tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın ölümüne ve korkuya paniğe ve hatta paronyak’a neden olan Corona virüsün de arkasında Siyonizm var bunu açık bir dille olduğunu söyleyen Yeniden refah partimizin genel başkanımız sayın Dr.Fatih Erbakan bey “Elimizde kesin bir delil olmamakla birlikte bu virüs Siyonizm’in insan sayısını azaltma ve çoğalmasını engelleme amaçlarına hizmet ediyor, önemli araştırmacılar da bunu dile getiriyor” dedi.

Erbakan Hocamız Siyonizm insanların çektiği sıkıntıların sebebi olan 5 bin senelik mikroptur demesi ve yine siyasi dahi olan rahmetli Erbakan hocamızın her zaman ifade ettiği gibi her taşın altında bir siyonizm yatar ifade etmesi bizleri müthiş derecede bilgilendirmiştir ama maalesef bizler millet olarak en büyük düşmanımız olan siyonistlere bir türlü tanıyamadık onlara karşı bir türlü nefret, kin duyamadık ve onlara buz bile getiremiyoruz işte en büyük sıkıntıda budur. bu ALLAH düşmanlarına insan, ümmet düşmanlarına düşmanlık etseydik ve rahmetli Erbakan hocamızın dediklerini yapsaydık inanın dünya ve ekonomi maneviyat ve adalette bu hale gelmezdik corona virüs diye bir şey olmazdı ve yine Erbakan hocamızın yine dediği gibi korkarım ki beni anladığınızda dövecek diziniz de kalmayacak dedikleri aklımızdan çıkmıyor.

Evet bu siyonizm kanser, kısırlık, eşcinsellik ve ailenin çökertilmesi gibi bunların çoğalmasını da istiyorlar. Onlara göre, 40 milyon yahudi kalsın onlara hizmet edecek 1 milyar insan yeter diye düşünüyorlar. Kalan 6 milyar insan onlara göre sözde seçilmiş halk olarak yahudiler onların kaynaklarını tüketiyor.

Siyonizmin panzehiri milli görüştür siyonizmin panzehiri yeniden refah partisidir diyoruz ve bizim bu türk milleti bu şerefli insanlar düştükleri yerden ayağa kalkacaktır inşALLAH ve ben son olarak özellikle şu önemli bir hususuda söylemek.istiyorum. şuanda türkiyenin heryerinde çalışan sağlık kuruluşlarında hizmet eden hemşirelere doktorlara kısacası hastanenin her kademesinde çalışan sağlık çalışanlarına takdir ediyoruz inanın bu zor zamanda halkımızın yanında olduklarını gösteriyorlar ALLAH sağlık çalışanlarımıza güç kuvvet sabır versin biz halk olarak onları candan çok seviyoruz ve güveniyoruz. Saygılarımla

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe Başkanı Vahit Uğurlu

KORONA VİRÜSÜN ARKASINDA SİYONİSTLER VAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. günün şakacısı

    Cevapla
  2. Sen nasıl Bir Dünyada Yaşıyosun bende İstiyorum o kafayı 😀

    Cevapla
  3. siyanisti birakda saglik bakanligini dinle sov zamani degil kurallara uy yeter 1 virüst 1000 virüst demek uymayanlarada en az 10000lira para cezasi yada 10 sene hapis hic kimsenin sagligini tehlikeye atmaya hakki yok kendini düsünmüyorsan baskalarini düsün yeter hepimizin yasam hakki var insallah tez zamanda bu virüsten kurtuluruz

    Cevapla
  4. 🤣🤣🤣 lütfen abicim ya lütfen.

    Cevapla
Bizi Takip Edin