Koronavirüs İçin Seferberlik

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ilgili birimlerin işbirliğiyle Covid-19 (Koronavirüs) ile mücadele çalışmaları kapsamında şehirdeki bütün kurum ve kuruluş binaları, camiler, dinlenme ve park alanları, cafe ve kahvehaneler, alışveriş merkezler ile belediyeye ait bütün tesislerde dezenfekte çalışması gerçekleştirildi.

13 Mart Cuma akşamı itibariyle başlayan ve hala devam eden dezenfekte çalışmaları, Bilecik Belediyesinden 10 birimdeki 37 personel ile 163 noktada gerçekleştirildi.

Başta şehir merkezindeki eski otogar olmak üzere, park ve piknik alanları, dinlenme ve eğlenme alanları, Aile Çay Bahçesi, banka ATM noktaları, kurumların kapı ve giriş alanları, çay bahçelerindeki masa ve sandalyeler ile otogardaki bütün otobüslerde dezenfekte çalışmaları yapıldı.

Ekipler tarafından çalışmalar kapsamında ayrıca ilimizdeki 92 M Plakalı, 37 tane T Plakalı ve 50 adet S plakalı araç ile resmi kurumlara ait 220 adet araç olmak üzere toplamda 400 adet araçta dezenfekte çalışması yapıldı.

Özellikle vatandaşların çok yoğun olarak bulunduğu alanlar ile yoğun bir şekilde teması olan bölgelerde dezenfekte çalışmasını gerçekleştirilirken, çalışmaların virüs ile mücadele bitinceye kadar devam edeceği belirtildi.

Koronavirüs İçin Seferberlik
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Ümreden gelenler ne gibi tek-bir alındı hepsi evlerinde

    Cevapla
Bizi Takip Edin