KOSOVA KISA DEVRE TİYATRO TOPLULUĞU’NA YOĞUN İLGİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Kosova- Kısa Devre Tiyatro Topluluğu’nun “Git Gel Dolap” adlı oyunu ile devam etti.

 

Tiyatro Gurubunun ve oyunun yoğun ilgi gördüğü gecede tiyatro severler salonu tamamen doldururken oyunu ayrıca Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali AVCIOĞLU ve Nazmi KURU’da izledi.

 

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde sahnelenen tek perdelik ve yaklaşık 1 buçuk saat süren oyunda iki seri katilin yaşadığı bir zaman dilimi etkileyici bir dille anlatıldı. Bozüyük’lü tiyatro severler tarafından beğeni ile izlenen oyunun sonunda tiyatro ekibi uzun süre alkış aldı. Oyunun sonunda sanatçılar Bozüyük’ü ve Tiyatro Günleri’ni beğendiklerini ve Bozüyük’te olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek  tüm tiyatro severleri akşama oynayacakları “Darısı Başımıza” adlı oyuna davet ettiler.

 

Tiyatro Günleri hafta sonunda oynanacak 2 güzel oyunla devam ederken 10 Aralık 2016 Cumartesi günü Tuhaf Bir Pazar Günü adlı oyun saat 16:00 ve 20:00’de, 11 Aralık Pazar günü de Komik Para adlı oyun saat: 16:00 ve 20:00’de olmak üzere ikişer kez sahnelenecek.

 

KOSOVA KISA DEVRE TİYATRO TOPLULUĞU’NA YOĞUN İLGİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin