KÖYLÜLER “İLLALLAH” DEDİ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkeze bağlı İlyasbey Köyüne bırakılan başı boş köpeklerden köy halkı “illallah” dedi.

Adı geçen köyden yaklaşık 10 köye daha bağlantının olması sebebiyle çok hareketli bir yol olması özelliği taşıyan köyün başı köpeklerle dertte.

 

Konuyla ilgili sıkıntılarını dile getiren vatandaşlar çevre il ve ilçelerden bırakıldığını tespit ettiklerini, köpeklerin sağlıksız ve bakımsız olduğunu ve zaman zaman insanlara da saldırdıklarını belirttiler.

 

Ayrıca vatandaşlar, söz konusu durumun diğer köylerde de meydana geldiğini, yetkililerin konuyla ilgili gerekli çalışmaları yapmalarını istediklerini söylediler.

 

KÖYLÜLER “İLLALLAH” DEDİ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 29 Nisan 2019, 19:33

    Önüne gelen köpeklere hoşt der taş atar onları korkutur sonra bu köpekler saldırgan bizi korkutuyorlar dersiniz. Ne ekerseniz onu biçersiniz. Köpeklere mama vericem sakince yaklaşıyorum elimde mama var korkuyorlar bir şey yapıcam diye mamayı verip uzaklaşıyorum. bunları saldırgan yapan biziz aslında. Ekmek verin su verin ki açın halinden anlayın. Mübarek Ramazan Ayı niye var onu düşünün?

    Cevapla
    • sürü psikolojisi diye bir şey var bilmem haberiniz var mı!!! bunların 4-5 tanesi bir araya gelince böyle oluyorlar. vahşilikleri belki insanlardan ama çevre illerden toplanan köpeklerin sahipsiz bilecik’e bırakılmasıyla nasıl alaka kurdunuz anlam veremedim!!! zaten birçok vatandaşımız hayvanlar için çöp kenarlarına artan yemekleri koymakla birlikte hususi mama alıp mama ile besliyorlar…

      Cevapla
      • Hangi vatandaslar onlar nedense ben hep hayvanlari rahatsiz eden kenarda oturdugu halde kovalayan bir sey yapmadiklari halde onlarin yasama hakki yokmus gibi varligindan sikayet eden insanlari goruyorum. Alakayi siz kuramamissiniz bıraz akli ve vicdani olan cok kolay kuruyor

        Cevapla
  2. kardeşim siz konuşuyorsunuzda köpekler başı boş dolaşıyor.Bu köpekleri bırakan yakınımızda iller ben gördüm kamyon ile bırakıp gittiler aracın plakasını verdik sahte çıktı.

    Cevapla
  3. 1 Mayıs 2019, 14:15

    Valla ben de köylülerden illallah ettim. Heryerde köylüler, sokakta, çarşıda, devlet dairesinde, şimdi de internetteler. Hala itle köpekle uğraşıyorlar.

    Cevapla