Küçük Onur’a Büyük Sürpriz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Vali Bilal Şentürk, Bozüyük ilçesinde çeşitli inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Şentürk, Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ile birlikte ilk olarak Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek, incelemede bulundu.

Tespih, dikiş ve el sanatları atölyeleri ile diğer kursları ziyaret eden Vali Şentürk, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Levent Susam ve usta öğreticilerden bilgi alarak, kursiyerlerle sohbet etti.

Buradan Selahattin Şeker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenlerle bir araya gelen Vali Şentürk ve Kaymakam Yaman, daha sonra Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından Kumral Abdal Türbesinde yapılan restorasyon ve çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

2018 yılında temeli atılan ve inşaatı devam eden 200 (250) yataklı Bozüyük Devlet Hastanesinde incelemede bulunan Vali Şentürk, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ve yüklenici firma Genel Müdür Yardımcısı Okan Aslantürk’ten bilgi aldı.

Sağlık Müdürlüğü Başkan Yardımcısı Utku Balcı’dan inşaatın genel durumunu gösteren slayt ortamında da bilgi alan Vali Şentürk daha sonra Musküler Distrofi (DMD) kas hastalığı nedeniyle makineye bağlı yaşayan 9 yaşındaki Onur Arıkız’ı evinde ziyaret etti.

– Küçük Onur’a ziyaret

Vali Şentürk, yakalandığı kas hastalığı nedeniyle 6,5 yıldır evinde makineye bağlı yaşayan 9 yaşındaki Onur Arıkız’ı ve ailesini ziyaret etti.

Kaymakam Yaman ve Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Özlem Türk ile birlikte Tekke Mahallede yaşayan Onur Arıkız’ı ziyaret eden Vali Şentürk, çeşitli hediyeler verdi.

Fanatik bir Beşiktaşlı olan Onur Arıkız’ın ailesiyle ve kendisiyle sohbet eden ve geçmiş olsun dileğinde bulunan Vali Şentürk, ”Onur’u hayat dolu olarak gördüm. Devletimiz sağ olsun, bir zamanlar hiç olmayan hizmetleri şuan da veriyor. Devletimizin bütün imkanları var. Evlerde de gerekli sağlık hizmetleri veriliyor. Bunun yanında evde eğitimini devam ettiriyor. Okumayı çabuk kavradığını ve güzel resimler çizdiğini öğrendim. Eğitimine devam etmesi bizleri mutlu etti.” dedi.

Küçük Onur da Vali ve Kaymakam amcasının ziyaretinden mutlu olurken, hediye edilen kumandalı arabayla bol bol oynadı.

Küçük Onur’a Büyük Sürpriz
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin