Kudüs ve Fransa’nın Kuran-ı Kerim Açıklamasına Tepki

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İHH Bilecik Şubesi üyeleri, Bahçelievler Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Camisi’nde kılınan Cuma Namazı sonrası açıklama yaptı.

İHH Bilecik İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım, ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına ve Fransa’nın Kuran-ı Kerim açıklamasına tepki olarak, “Büyük Felaket olarak adlandırılan Nakba’nın 70. yılını protesto etmek ve Fransa’da Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim hakkında yayımlanan hadsiz bildiriyi lanetlemek için bütün kardeşlerimizle birlikte Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak meydanlardayız.” dedi.

Yıldırım, “İlk Kıblemiz, tevhidin, barışın ve kardeşçe yaşamanın adı olan, insanlığın ortak mirası Kudüs bugün maalesef Siyonist İsrail’in zulmü altında inim inim inliyor. Yine geçtiğimiz günlerde Allah katından indirilmiş olan ve bizzat Allah tarafından kıyamete kadar koruma altında tutulan yol göstericimiz, kitabımız Kur’anı Kerim’e, kendini bilmez, akıldan yoksun 300 Fransız yobaz tarafından sözlü saldırı yapıldı. ABD’nin İsrail Büyükelçiliğini Kudüs’e taşımasına tepki göstermek, Filistinli kardeşlerimizin düzenlediği Büyük Dönüş Yürüyüşüne destek vermek, Büyük Felaket olarak adlandırılan Nakba’nın 70. yılını protesto etmek ve Fransa’da Yüce Kitabımız Kuran-ı Kerim hakkında yayımlanan hadsiz bildiriyi lanetlemek için bütün kardeşlerimizle birlikte Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak meydanlardayız. ” ifadelerini kullandı.

 

İHH Bilecik İnsani Yardım Derneği Başkanı Şemsettin Yıldırım, tüm dünyayı hakkaniyete davet ederek, “Asırlar boyunca Tevrat’ı tahrif edenler, İncil üzerinde tahrifat ve tahribat yapanlar, işi gücü bıraktı da şimdi Yüce Kitabımız Kur’an’ı Kerim’e mi, gözü diktiler? Kur’an’ı Kerim’in bazı ayetlerini Kuran’dan çıkaralım diyenlerin biz her türlü kirli oyunlarını biliyoruz. Eskisi gibi değil bu millet artık gözünü, kulağını açtı. Gün gelecek bu zalim topluluk, oynadıkları oyunun içerisinde yok olup gidecek. Bir insanı yaşatan tüm insanlığı yaşatmış gibidir diyen Allah’ın bu yüce kitabına ne el sürdürürüz ne de söz söyletiriz.” dedi.

Kudüs ve Fransa’nın Kuran-ı Kerim Açıklamasına Tepki
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin