KÜLTÜR SİTESİ’NDEKİ SAHURA YOĞUN İLGİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ramazan ayını, gerçekleştirdiği birçok etkinlik ile dolu dolu geçmesini sağlayan Bilecik Belediyesi, hemşerilerimizi ve misafirlerimizi sahur sofrasında bir araya getiriyor.

Bütün mahallelerimizdeki vatandaşlarımızı iftar sofrasında bir araya getiren Bilecik Belediyesi, Ramazan ayında vatandaşları ve misafirlerini sahur sofrasında da ağırlamaya başladı. Bütün Ramazan ayı boyunca vatandaşların iftar sofrasında buluştururken, aynı zamanda sahur yemeğinde bir araya getiriyor.
Öğrenciler ve şehir dışından gelen misafirler başta olmak üzere yoğun bir katılımın olduğu Bilecik Belediyesi Kültür Sitesi sahur yemeğinde vatandaşlar aynı sofrada buluştu. sahur yemeğine katılan vatandaşlar, gerçekleştirilen hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek, teşekkür etti.

Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (1) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (2) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (3) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (4) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (5) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (6) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (7) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (8) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (9) Bilecik'te ilk sahura yoğun ilgi  (10)

KÜLTÜR SİTESİ’NDEKİ SAHURA YOĞUN İLGİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin