LC WAİKİKİ BİLECİK ŞUBESİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ülkenin önemli firmalarından birisi olan LC Waikiki giyim mağazasının 460. şubesi Bilecik’te açıldı.

 

 

 

Atatürk Bulvarı üzerinde 4 katlı binada hizmet verecek LC Waikiki Cadde mağazası’nın açılışına Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın, TSO Başkanı Mefail Ateş, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, banka müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

 

VATANDAŞLARDAN TALEP VARDI

Belediye tarafından yaptırılan anketlerde son yıllarda vatandaşlardan şehre bu tür mağazaların açılması konusunda talepler olduğundan bahseden Belediye Başkanı Selim Yağcı ise şöyle konuştu:

 

“Bunlar ticari bir olay, bunların birçok unsurların bir arada olması lazım. LC Waikiki firmasının da bir yerde mağaza açabilmesi için belirgin konseptlerin olması gerekiyordu ve bu zamana kadar bu konseptlere uygun bir yapı olmadığı için de açılamamıştı. Bu konseptlere uygun LC Waikiki mağaza sahipleriyle, yönetimiyle görüşerek bina yapacaklarını söylediklerinde bizde halkımızın hizmeti doğrultusunda böyle bir mağazayı, böyle bir tesisin yapılmasını istediğimiz için gerekli düzenlemeleri yaptık. Yüksekliğinden diğer şeylerine kadar belediye olarak bu konudaki üzerimize  düşen görevleri yaptık sağolsunlar onlar da verdikleri sözleri yerine getirdiler. Hep birlikte el ele gönül gönüle vererek bir açılışı gerçekleştiriyoruz. İnşallah açacağımız bu mağazamızın bu anlamda hemşehrilerimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum ve herkese bereket, huzur ve mutluluk getirsin diyorum.”

TÜRKİYE’DE Kİ 460. MAĞAZA BİLECİK’E 

Bilecik’te hizmet verecek iş yeri hakkında açıklamalarda bulunan LC Waikiki Bilecik Cadde Mağaza Müdürü Pınar Güdelek, “Bilecik’te açmış olduğumuz bu mağazamız Türkiye’de ki 460. mağazamız. Uzun zamandır Bilecik halkıyla bu markayı buluşturmayı hedefliyorduk. Nasip bu güne oldu. Bilecik halkıyla buluştuğumuz için biz çok mutluyuz. Mağazamız 4 katlı, giriş katımız yetişkin erkek grubumuzu barındırıyor. 2. katımız bayan, 3. katımız Bayan, yetişkin ve bebek ürünlerimiz var en üst katımızda ise çocuk reyonlarımız var. İnşallah bayram da yaklaşıyor bu vesileyle de bayram alışverişi yapacak Bilecik halkını da biz mağazamıza bekliyoruz. Tüm Bileciklileri mağazamızda görmekten onur duyacağız.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerekmağazanın açılışı gerçekleştirildi ve davetliler mağazayı gezerek ilgililerden bilgi aldılar.

LC WAİKİKİ BİLECİK ŞUBESİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. Hayirli uğurlu olsun

    Cevapla
  2. 25 Mayıs 2017, 16:45

    ne varki bunda bumu yatırımm son 5 sene içersinde hiç fabrika geldimi sehrimizee marmara bölgesinde avantajı varkenn neden geri kalmıs bir sehir hiç düsündnüzmüü

    Cevapla
    • ılk once sen gıdersın kardesım alısverıse ne guzel acılmıs hayırısler dıle 90lı yıllarda hıc bısey gelmıyordu yaa mıgros bıle yoktu organızeyı bı dolas 99 dan buyana kac fabrıka gelmıs kac kısı ıs sahıbı olmus ıyı ogren

      Cevapla
  3. baskanım neyin kompsetti lcw izmitee mahallelerde varrrr

    Cevapla
  4. Çok iyi oldu hep başka yerlere gitmek zorunda kalıyorduk inşallah büyük bir AVM de açılır şehrimize.

    Cevapla
Bizi Takip Edin