LİSEDE NEFESLER TUTULDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkez İbni Sina Teknik ve Meslek Lisesi’nde düzenlenen tatbikatta, Yüksekten indirme tatbikatı (sedye indirme, binadan binaya geçiş ve yüksekten indirme) gerçekleşti.

Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ve UMKE ekibi ile ortaklaşa düzenlediği tatbikat, İbn-i Sina Teknik ve Meslek Lisesi okulunda gerçekleştirildi.

 

 

İbn-i Sina Teknik ve Meslek Lisesi okulunda gerçekleştirilen tatbikatda, öğrencilere olası bir durumda ne yapılması gerektiği uygulamalı olarak anlatıldı.

 

Ercüment Diyar, “İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Umke ekibinin beraber düzenlemiş olduğu tatbikatta İbni Sina Teknik ve Meslek Lisesinde yüksekten indirme tatbikatı icra ettik. Bu tatbikatta sedye indirme, binadan binaya geçiş ve yüksekten indirme yapıldı. Afad zorda kalmış hasta yaralıları indirerek Umke ekibine teslim etti. Umke ekibi ilk müdahalesinin hemen akabinde 112 Sağlık ekiplerine vermek üzere hastaları bölgeden uzaklaştırdı. Afad ve Umke her aşamada her istasyonda beraber yaptı” ifedelerini kullandı.

LİSEDE NEFESLER TUTULDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin