LÜTFÜ TÜRKKAN’A BİLECİK’TEN TEPKİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te şehit aileleri ve gaziler, Bingöl’de şehidin ağabeyine küfreden İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’a tepki gösterdi.

Bilecik Şehit ve Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği adına Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Topal, Cumhuriyet Meydanı’nda basın açıklaması yaptı.

Gaziler ve şehit aileleriyle birlikte açıklama yapan Topal, gazetecilere, şehit ağabeyi Tahir Gümren’e İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan tarafından yapılan hakareti Bilecik’te bulunan şehit aileleri ve gazilere yapılmış sayarak esef, şiddet ve nefretle kınadıklarını belirtti.

“Vatanın bütünlüğü, milletin birliği ve beraberliği için hayatını feda eden şehitlerin, aziz hatıralarına, bizlere emanet yakınlarına saygısızlık edenleri yüce milletimiz asla unutmaz.” Topal, şunları kaydetti:

“Aziz şehitlerimizin kanlarıyla kurulan meclisimizde teröre destek verenlerle, şehidimizin emaneti olan yakınlarına ağza alınmayacak şekilde küfür etme hadsizliği, alçaklığı ve terbiyesizliğine cüret etme cesaretini gösteren hiçbir parti milletvekili istemiyoruz. Şehit aileleri ve gaziler olarak Lütfü Türkkan’ın derhal milletvekilliğinden istifa etmesini istiyoruz.”

LÜTFÜ TÜRKKAN’A BİLECİK’TEN TEPKİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 9 Kasım 2021, 09:12

    Benim şehidim düşmanla savaşırken o mertebeye ulaştı.Ona söylenen ;Sayın Öcalan aldığı kellelerin hesabını veriyor Birkaç Mehmet öldü diye meclisi toplayamayızKarakteri bozuk şehit babaları var… denirken neredeydinizBarzaninin kafasına konfeti atılarak karşılanırken,Osman ÖCALAN TRT de konuşurken neredeydiniz…Şehit cenazeleri kamyonet kasalarında taşınırken neredeydiniz..70 yaşındaki şehit annesi Pakize  teyzeyi 75 yaşındaki şehit babası Mehmet amcayı   mahkemelerde süründürülenken neredeydiniz.Bastığı! yerde bomba patlamış ölmüş biri . Belki de  pkk ile  kol kola iş yaparken patladı bellimi. Sınırda kaçakçılık yaparken  mayına basıp ölenlerde  şehit mi sayılacak…..Tahir gibileri olsa olsa provokatör sayılır.Tahir GÜRMAN şehit ailesi falan değildir.Şehitlikte o kadar basit değildir.

    Cevapla
Bizi Takip Edin