Maaşlarını Bağışladılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Partili Belediye Başkanları Zekiye Tekin, Mustafa Yaman, Selim Tuna, Hayri Suer ve Münür Şahin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma “Biz Bize Yeteriz Türkiye” kampanyasına destek vererek 1’er maaşlarını bağışladılar.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, sosyal medyadan yaptığı açıklamada; “Tarihin her döneminde çok büyük badireler atlatsak da hepsinin üstesinden geldik. Biz büyük ve gönlü bol bir milletiz. Güzel ilçem Pazaryeri’nde Koronavirüs e karşı önlem ile ilgili tüm mücadelemizi maddi manevi devam ettiriyoruz ve Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası’na ben de 1 aylık maaşımı bağışlıyor ” Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” diyorum.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; Ülkemiz ne zaman bir felaketle karşılaşsa hep birlik beraberlik içinde bulunduğu durumdan çıkmayı başarmıştır İnşallah yapılan uyarılara dikkat ederek evden çıkmıyarak bu zor durumdan Rabbimin izniyle kurtulacağımıza yürekten inanıyorum ve Yaşam şartları bozulan kardeşlerimiz için Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE kampanyasına 1 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, da yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu #BizBizeYeterizTürkiyem Kampanyasına ben de 1 maaşımı vererek katılıyorum. İnşallah birlikte kazanacağız dedi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu olduğu ve aziz milletimizin de sahip çıktığı #BizBizeYeterizTürkiyem Kampanyasına ben de bir maaşımı vererek destek oluyorum. ‪#BirlikteBaşaracağız ‬Haydi Türkiye! KORONA yaz 8119’a gönder bu milli dayanışma seferberliğine 10 ₺ katkıda bulun! Haydi Türkiye!” dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin; “Türkiye ve biz Türkler ne zaman bir felaketle karşılaşsak,hep birlik beraberlik içinde bulunduğu durumdan çıkmayı başardık. İnşallah koronavirüs ile ilgili kurallara uyarak bu zor durumdan Allahın izniyle kurtulacağız. Yaşam şartları bozulan kardeşlerimiz için Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE” kampanyasına 1 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum.” dedi.

Maaşlarını Bağışladılar
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. 6 Nisan 2020, 17:56

    Bilecik Belediyesi Nerde acabaaaaaaa🥳

    Cevapla
  2. Bilecik belediye başkanı yok mu…
    Bozüyük belediye başkanı yok

    Cevapla
  3. isterse bağışlama

    Cevapla
  4. 15 Nisan 2020, 11:45

    helal olsun işte vatanseverlik

    Cevapla