Mahalle Sakinleri Kendi İmkanları ile Yol Çalışması Yaptı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te yol çalışmasının yapıldığı sokakta oluşan çukurda aracın egzozu çıktı.


Whatsapp ihbar hattımıza gelen bilgiye göre, Bilecik Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Sokak üzerinde uzun zamandır yol çalışması yapılan yolda seyir halindeki aracın alt kısmı tümsekten oluşan rögar çıktısına takılıp düştü.

Diğer taraftan, mahalle sakinleri olaya sessiz kalmayarak başka araçların hasar görmemesi için kendi imkanları ile yolu düzeltmeye çalıştı.

Mahalle Sakinleri Kendi İmkanları ile Yol Çalışması Yaptı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. O bölge aylardır o halde. Kimsenin umurunda değil. İlgilenen olmadığı gibi, sesimizi duyanda yok. Ara sokaklar Belediyenin umurunda değil. Sadece Bahçelievler de değil, Cumhuriyet ve İstiklal Mahalleleri de aynı durumda. Belediyenin bir an önce el değiştirmesi elzemdir.

    Cevapla
  2. Belediye Başkan VEKİLİ süsüne ve gezmelere zamanı yok lafa gelince sanki 40 yıldır belediye başkanlığı yapıyor halkın ŞİYAYETLERİ artık taşmış durumda meclis üyelerini bile dinlemeyen bir zihniyet yapısı olup iş görmez bir kukla gibi belediye başkan vekilliğini yapıyor eş dost akraba ne varsa Belediyeye doldurdun bunun hesabını HALK seçimde verecek

  3. Sizin hizmet anlayışınıza

  4. 21 Haziran 2023, 12:46

    İnsana değer verenmi kaldı.

    Cevapla
  5. 22 Haziran 2023, 16:32

    AKP İL başkanı Serkan Bey
    Melek ile ne çıkarın var bir kavga bir bariş Belediye Başkanın Semih Şahinin mahkeme kararlarını habire erteliyoprsunuz artık yeter varsa suçu cezasını çeksin ve de gerçek Belediye başkanı seçilsin nedir bu rezillik Melekle ticari anlaşmanız mı var sen seçime kadar devam et gibi davranıyorsunuz

    Cevapla
Bizi Takip Edin