MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; belediye tarafından yapılarak vatandaşların kullanımına sunulan 4 Eylül Mahallesindeki üçgen parka sahip çıkarak bakımını yapan mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Bozüyük’ün en büyük mahallelerinden biri olan ve Diş Hastanesi’ne yakın bir bölgede vatandaşların hizmetine sunulan üçgen park, mahalle sakinlerinin sahip çıkarak temizleyip düzenlediği ve ağaçlarını suladığı görünümü ile örnek bir davranış olarak ortaya çıktı.

 

 

Sabah saatlerinde park temizliği için park alanına gelen belediye temizlik ekipleri güzel bir sürprizle karşı karşıya kaldılar. Parkın temiz ve düzenli görünümü ile karşılaşan ve bu durum karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen ekipler ilk defa böyle bir olay yaşadıklarını belirterek mahalle sakinlerine teşekkür ettiler.

 

 

Haberi alır almaz mahalle sakinlerine teşekkür eden Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı da “Görevli personelimizin 4 Eylül Mahallemizdeki üçgen parkımızı ziyaretinde ağaçlar sulanmış, çekirdek atıkları süpürülmüş, çöpler toplanmış ve kamelyalar yıkanmış. Kamu Malına sahip çıkan hemşehrilerim, elleriniz dert görmesin” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin