Mankenler Defilede Filistin Bayrağı Açtı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te düzenlenen etkinlikte yer alan mankenler defile sonunda ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü “İsrail’in başkenti” olarak tanımasını protesto etmek amacıyla Türk ve Filistin bayrakları açtı.Bilecik Belediyesinin, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ve Şeyh Edebali Üniversitesinin katkılarıyla düzenlediği “Uluslararası Marka Değerleriyle Bilecik” konulu sempozyumda konuşmaların ardından belediye mehteran takımı konser verdi, kentin tanıtım videosu izlendi.

 

 

Daha sonra modellerin katımıyla “Şehri Medeniyet Osmanlı Kültür Defilesi” gerçekleştirildi. Mankenler Irmak Atuk, Sema Şimşek ve Derya Çavuşoğlu’nun da yer aldığı defile sonunda Filistin ve Türk bayrağının açılması katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.Modacı Aylin Yılmaz’ın tasarladığı ve koreografisi Asil Çağıl tarafından gerçekleşen defilede, yöresel ve Osmanlı dönemine ait 30 parça kıyafet sergilendi.

 

 

Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan kentin tarihi ve turizm değerlerinin yer aldığı ilk minyatür sergisinin de açıldığı etkinliğe Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı Fatih Dönmez, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Siyasi Partiler ve Kurum müdürleri katıldı.

Mankenler Defilede Filistin Bayrağı Açtı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 12 Aralık 2017, 00:19

    Zalimler için yaşasın cehendem.

    Cevapla
Bizi Takip Edin