MATRUŞKA OYUN İÇİNDE OYUN, SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları tarafından Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte “Matruşka Oyun İçinde Oyun” adlı tiyatro oyunu seyircisi ile buluştu.


Cumhuriyetin kuruluşundan günümüze ülkemizde yaşanan siyasi olayları, askeri darbeleri ve bürokrasi tarafından siyasilere yapılan baskılar, ülkenin ilerlemesi ve gelişmesi için verilen demokrasi mücadelesinin anlatıldığı oyuna Bozüyük Garnizon Komutanı Binbaşı Alper Koç, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Mustafa Yürükçü, Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli, Bozüyük AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar, Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kadir Ünal ve çok sayıda tiyatro sever katıldı.

 

 

İlgi ile izlenen oyunda; rahmetli Başbakan Adnan Menderes’in asılma süreci, okullarda yaşanan türban skandalları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Belediye Başkanı olarak görev yaptığı sırada okuduğu bir şiir yüzünden görevden alınması, hapishane süreci ve ülkede meydana gelen tüm trajik olaylar anlatıldı.

 
Ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu’da izleyenlere hitaben kısa bir konuşma yaparak “gelinen bu süreçte tarihte karşılaştığımız bu dramatik olayları tekrar yaşamamak için halkın iradesinin her şeyin üzerinde olduğunu göstermek için önümüzdeki aylarda yapılacak olan referandumda herkesin elini kalbine koyarak üzerine düşeni yapmasını rica ediyorum” dedi.

 

 

Ardından tiyatro ekibini başarılı performansları için tebrik eden Başkan Yardımcısı Avcıoğlu sanatçılara plaketlerini takdim etti.

 

 

Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’de tiyatro sanatçılarına teşekkür ederek el işi toprak vazolar hediye etti.

MATRUŞKA OYUN İÇİNDE OYUN, SEYİRCİSİ İLE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin