Mazbatayı Almadan Sahalara İndi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi olmayan sonuçlara göre Milletvekili Selim Yağcı, geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören Osmaneli İlçesine bağlı köylerdeki çiftçileri ziyaret etti.

Osmaneli’ne bağlı Beşevler, Gaziler, Boyunkaya, Çerkeşli, Benli, Bereket, Avdan, Sarıyazı, Yeşilçimen, Düzmeşe, Çiftlik Ağlan, Adliye köylerinde ve Göksu vadisinin bir kısmında dolu büyük zarar oluştu.

Daha mazbatasını almamasına rağmen ayağının tozu ile çiftçilerin yanında yer alan Selim Yağcı’nın ziyaretinde Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmeddin Yoldaş da hazır bulundu.

 

Resmi olmayan sonuçlara göre Bilecik Milletvekili Selim Yağcı Osmaneli ilçesini ve zarar gören köyleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Selim Yağcı yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde etkili olan şiddetli yağış ve dolu sebebiyle zarar gören Osmaneli İlçemize bağlı köylerimizi ilgili kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Çiftçi kardeşlerimizin mağduriyetlerinin karşılanması noktasında ilgili kurumlarımız gerekli çalışmaları başlatmış durumda. Köylülerimizin, çiftçi kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Allah daha beterinden korusun diyorum ve mağdur olan hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

 

Çiftçiler de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Selim Yağcı’ya teşekkür ettiler.

Mazbatayı Almadan Sahalara İndi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin