MEHMET ORAL, İNŞAAT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) seçimleri öncesinde grup çalışmaları iddialı şekilde devam ediyor.

İnşaat sektöründe seçime girecek olan Mehmet Oral ve ekibi, sektördeki firmalarla yemekte bir araya geldi. 22 Ekim’de gerçekleştirilecek olan TSO seçimleri öncesi Nehir Kafe’de gerçekleştirilen yemek programına, inşaat sektöründe faaliyet gösteren çok sayıda isim katıldı.

Burada konuşan Mehmet Oral, seçim esnasında gruplar arasında yaşanacak tatlı rekabetin bir gün süreceğini ancak önemli olanın birlik ve beraberlik olduğunu vurguladı.

Sorun ve taleplerin sadece kendi düşüncesiyle değil, komitedeki ekip arkadaşlarıyla birlikte TSO çatısı adı altında çözüme kavuşturacaklarını vadeden Oral, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Bildiğiniz üzere toplanma nedenimiz 22 ekimde yapılacak Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası seçimidir. Ticaret ve sanayi odalarında bulunan ilgili meslek komiteleri, üyelerin müşterek ihtiyaçlarını karşılamak, mesleki faaliyetleri kolaylaştırmak, mesleğin genel menfaatlere uygun olarak gelişmesini sağlamak gibi önemli görevleri vardır.

Ayrıca meslek komitesi, her ay genel toplantısını yaparak üyelerin yaşadığı sorunları ve talepleri toplantı tutanağına geçirir ve bunların çözümü için bu taleplerin bulunduğu tutanakları yönetime sunar. Her ne kadar iş gezileri, komite kahvaltıları ve yemekleri değerli olsa da asıl kıymetli olan üyelerin yaşadıkları sıkıntı ve talepleri çözmek için ciddi adımların atılmasıdır.

Geçen toplantıda bahsettiğim üzere bir meslektaşımızın her hangi bir sorunu veya herhangi talebi olursa, sadece ben değil komitedeki ekip arkadaşlarımla birlikte TSO çatısı adı altında çözüme kavuşturacağız inşallah. Kıymetli meslektaşlarım, son olarak şu konuya da değinmek istiyorum. Gruplar arasında yaşanacak tatlı rekabet 1 gün ama meslektaşlarımızla olan birlik ve beraberliğimiz ebedidir. Çıktığımız bu güzel yolda, bu onurlu görev için desteklerinizi tüm bu samimi duygu ve düşüncelerim ile talep eder saygılar sunarım.”

Diğer yandan 4 nolu meslek komite kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Mehmet Oral, Yılmaz Sırma, İsmail Ercan Buzcu, Altan Kalkısız, Taner Bedir, Ali Osman Avcı, Faruk Kılıç, Oğuz Yiğit, Erhan Bayram, Fatih Yurttapan, Bahattin Baş, Tekin Tanış, Eşref Güven ve Atilla Ercan.

                                           

MEHMET ORAL, İNŞAAT SEKTÖRÜ TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin