“Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te sivil toplum kuruluşları ve kültür dernek başkanları 2. Jandarma Tugay komutanımız Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’yı ziyarette bulundu.

2. Tugay komutanımız Tuğgeneral Recep Yalçınkaya’ya idlip şehitlerimiz için başsağlığı ve gazilerimiz için şifalar dileyen Dernek Başkanları; “Türk milleti olarak her daim ordumuzun askerimizin güvenlik güçlerimizin Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız.” dedi

Sarmaşıklılar Dernek Başkanı ve İl Genel Meclis Üyesi Zeki Kayadelen, “Tugay komutanımız Recep Yalçınkaya Paşamızın dernek başkanlarımıza olan ilgilerine ve nezaketlerine teşekkürlerimizi sunarız. Allah Türk askerimizi korusun ve her daim muzaffer eylesin inşallah.” ifadelerini kullandı.

Gerçekleşen ziyarete Erzurumlular, Sinoplular, Karadenizliler, Pazarcıklılar, Gölpazarlılar, Ahbaz derneği, Sarmaşıklılar, Kurtköylüler, Kızıldamlılar, Yeniköy girişimci kadınlar derneği, Kapaklılar, Edebali derneği, Dernek başkanları katıldı.

“Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Şu derneklerden Bilecik halkının midesi bulanıyor. Siyasilerden nemalanmak için ekranlara oynamalarından bıktık artık.

    Cevapla