Melek Mızrak Subaşı, “hiçbir evladım karnı aç yatağa girmez, girmeyecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Tarihler boyu hata, yanlış yapan olabilir. Burada önemli olan, yanlış yapana derhal gereğini yapabilmektir. Biz, böyle bir partiyiz.” dedi.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bilecik’te aday tanıtım toplantısına katıldı

Başarır, CHP İl Başkanlığı’nda partisinin Bilecik Belediye Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın aday tanıtım toplantısına katıldı.

Belediye başkan adaylarını belirlerken çeşitli kriterleri göz önünde bulundurduklarını belirten Başarır, şunları kaydetti:

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bilecik’te aday tanıtım toplantısına katıldı

“Bayrağı ve bu toprakları namus olarak kabul eden, Melek Mızrak Subaşı gibi adaylarımız var. Bizim adaylarımız su gibi temiz. 2019 ila 2024 arasında görev yapan belediye başkanlarımız, halkın parasına el uzatmadı. Tarihler boyu hata, yanlış yapan olabilir. Burada önemli olan, yanlış yapana derhal gereğini yapabilmektir. Biz, böyle bir partiyiz.”

Bilecik’in kuruluşun ve kurtuluşun şehri olduğunu dile getiren Başarır, belediye başkan vekilliği görevinde bulunan Subaşı’nın başkanlığı kazanacağına inançlarının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı başkan vekilliği süresince gerçekleştirdiği çalışmaları sıralarken yeniden seçilmesi halinde yapacaklarından bahsetti.

“hiçbir evladım karnı aç yatağa girmez, girmeyecek”

Subaşı; “Bilecik’i 5 yıl sonra daha güzel daha estetik göreceğiz. Bilimle, akılla çalışacağız. Ben sizlerin parasını ve hakkını her zaman korudum. Asla ve asla ihanet içerisinde olmadım. Yaşadıklarımızı görüyorsunuz. Bugüne kadar kimseyi mahçup etmedim bundan sonra da kimseyi mahçup etmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Ben bir anneyim kendi evladıma nasıl özlemle bakıyorsam şehrime de şehrimin evlatlarına da aynı gözle bakacağımdan emin olabilirsiniz. Benim Belediye Başkanı olduğum bir ilde hiçbir evladım hüzünlü olamaz, gözü yaşlı olamaz, karnı aç yatağa girmez, girmeyecek. Kendimi Bilecik halkına teslim ediyorum, sandıktan çıkacağımıza hiçbir şüphem yok” dedi.

Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Meclisinde yapılacak Başkanlık seçiminde İYİ Parti ile yapılan İttifak ile ilgili konuşarak şunları söyledi,

“Biz 2019 yerel seçimlerinde İttifak ortağımız İYİ Parti ile bir sözleşme imzaladık. Bu sözleşmemizin, süresi 31 Mart 2024’e kadardır. 31 Mart 2024’e kadar biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak attığımız imzanın arkasındayız. Ve inanıyorum ve biliyorum ki yarın da İYİ Parti’den seçilen Belediye Meclis üyelerimiz yapılacak seçimde imzalarına sadık kalır. Adayımız olan Melek Mızrak Subaşı’na sahip çıkacaklardır. Bunu Bilecik’ten bir evladınız olarak içtenlikle diliyor ve gereğini yerine getireceklerine de en ufak şüphe ve duymadığımı ifade etmek istiyorum. Değerli ailem, önceki Parti Meclisi toplantımızda yapılan tüm çalışmalar, kamuoyu yoklamaları, anketlerde, partimizin yetkili organları yapmış olduğu çalışmalar sonrası  Belediye Başkanı adaylarımızı belirlemiş bulunuyoruz. Başta Bilecik merkez ilçe, yani İl Belediye Başkanlığında, ilçe Belediye başkanlıkları ve Belde Belediye Başkanlıkları adaylarımızı belirledik. Birçok il, ilçe, parti meclisi toplantımızda tartışmalı şekilde oylanırken, Bilecik tüm adayları oy birliğiyle oylanmıştır.”

Programa, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam Gençlik Kolları Başkanı Kutay Tekin ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı.

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, Bilecik’te aday tanıtım toplantısına katıldı
Melek Mızrak Subaşı, “hiçbir evladım karnı aç yatağa girmez, girmeyecek”
Masal Organizasyon