MELEK MIZRAK SUBAŞI KADIN BULUŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi’nin kararlı ve enerjik belediye başkan adayı Melek Mızrak Subaşı, seçim çalışmaları kapsamında adım adım halkın kalbine girmeye devam ediyor.

Ev ev gezip halkla bire bir temas kuran Subaşı, özellikle kadınlar başta olmak üzere tüm vatandaşların ilgi odağı haline gelmiş durumda. Toplu buluşmalarda kadınları dinleyip sorunlarını çözmeye odaklanarak, onların güvenini ve desteğini kazanmaya devam eden Subaşı’yı bu buluşmalarda Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Kadın Kolları örgütü ve kızı Asya da yalnız bırakmıyor.

ANNE, ADAY, EŞ VE MİMAR OLARAK HER YERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR!

Subaşı’nın adaylığı sadece siyasi bir pozisyonun ötesinde; aynı zamanda bir anne, bir eş ve bir toplum lideri olarak da değer kazanıyor. Vizyoner projeleri ve insan odaklı politikalarıyla Bilecik’i daha çağdaş bir şehir haline getirmeye kararlı olduğunu gösteriyor.

Seçim çalışmaları kapsamında hız kesmeden ev ev gezen ve halkla buluşan Subaşı, özellikle kadınların kalplerini fethediyor. Toplu buluşmalarda kadınlarla bir araya gelerek onların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor. Kadınların yoğun ilgisi ve desteği, Subaşı’nın samimiyeti ve çözüm odaklı yaklaşımıyla birleşince ortaya çok güzel bir tablo çıkıyor.

MELEK MIZRAK SUBAŞI KADIN BULUŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR!
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin