Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, “Ekrem İmamoğlu Genel merkeze bayrak açtı”, “Mehmet Bekaroğlu’nun Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye faşist dedi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman Ekrem İmamoğlu’nun Genel Merkeze Bayrak açıp Cumhurbaşkanı olmak istediğini söyledi.


Başkan Korkman Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 15 il gezerek program düzenlediğini belirterek; “genel merkezine bayrak açmıştır. dedi.

Başkan Korkman Muharrem İnce ile aynı yolu izlemeye gayret ettiğini belirterek; “Ekrem İmamoğlu mevcut Belediye başkanı  yaklaşık 15 ili kapsayan bir gezi programı düzenledi. Konuşulan konu Cumhurbaşkanlığında ismi geçen sayın İmamoğlu Bilecik’e gelmesi ve diğer illeri dolaşması benim değerlendirmem çerçevesinde genel merkezine bayrak açmıştır. Ben Cumhurbaşkanı olmak istiyorum diye. Muharrem İnce’nin 2018’de vatandaşların halkın yurttaşların baskısı sonucu mecburen Cumhurbaşkanı adayı yapıldı. Aynı yolu izlemeye gayret ediyor yani genel merkezine bayrak açmıştır. Bunu sonucunda hep birlikte yaşayıp göreceğiz.” dedi.

Başkan Korkman, Mehmet Bekaroğlu hakkında yaptığı açıklamasında ise, “partiden atmaları gerekmektedir.” dedi.

Mehmet Bekaroğlu’nun Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye faşist dediğini belirten Başkan Hüseyin Kokrman; “Cumhuriyet Halk Partisi deyince bir şeyi daha açıklamak isterim, Kadın kotasından yani cinsiyet kotasında Milletvekili yapılmış sayın Mehmet Bekaroğlu’nun açıklaması oldu. Ulusumuzu Cumhuriyetimizin kurucusu ulusumuzun lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye faşist dedi. Ben buradan CHP’li arkadaşlarıma dostlarıma Milletvekillerine aday adayı olan arkadaşlara şunu öneriyorum. Atatürk’e İsmet İnönü’ye faşist diyen bir Milletvekili bir genel başkan yardımcılığı yapmış sayın Bekaroğlu bence parti suçu işlemiştir derhal disipline sevk edilmeli. Bunun için işlem yapmalılar yani parti suçu işleyen Mehmet Bekaroğlu’nu partiden atmaları gerekmektedir. Eğer atmıyorlarsa cesaret edip bir şey yapmıyorlarsa bunlar kabul ediyorlarsa onlara da söyleyecek hiçbir sözüm yok.”

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, “Ekrem İmamoğlu Genel merkeze bayrak açtı”, “Mehmet Bekaroğlu’nun Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü’ye faşist dedi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin