Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yenişehir-Bilecik ile Şeyh Edebali Türbesi yoluyla ilgili açıklamalarda bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yenişehir-Bilecik ile Şeyh Edebali Türbesi yoluyla ilgili açıklamalarda bulundu.


İl Başkanı Korkman; “Bursa – Yenişehir – Bilecik yolunu yıllardır bitirmeyenler ile Edebali yolunu aylardır yapmayanlar arasında fark mıdır?” dedi.

2007 yılından beri Yenişehir yolu yapılmıyor diyen İl Başkanı Korkman, “Artı İnsanlar dalga geçmeye başlamıştı. Bizim tarafımızdan çalışmalar gündeme getirildikçe çalışmalar hızlandı. Bakan Adil Karaismailoğlu 2022 yılının sonunda bitireceğini söyledi. Bitmeyeceğini görüyoruz ama en azından bir şeridin seçim tarihine kadar bitirirler.” ifadelerine yer verdi.

Edebali yoluyla ilgili konuşan Korkman, “Bu paylaşımı yapmamda ki sebep Belediye Başkanı müjde vermiş Edebali yolunu yapıyoruz halkımız müsteri olsun diye. Koca yaz bütün işkenceyi çektikten sonra bir il başkanının paylaşımından sonra hızlandırarak yolu yapıyorlar. İktidarda muhalefette birilerinin dürtmesi gerekmektedir. Bunu çok önceden yapmaları gerekirdi. Bunu iki tarafada söylüyorum iktidar için Yenişehir yolu, Belediye içinde Edebali yolunu. Edebali Bilecik’in dışa açılan bir yüzü. Bu kadar cefayı bu kadar sıkıntıyı çektirmeye ne hakları vardı.” diye konuştu.

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, Yenişehir-Bilecik ile Şeyh Edebali Türbesi yoluyla ilgili açıklamalarda bulundu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin