Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için sandığa giden Memleket Partisi’nde sonuç belli oldu. Genel Başkan Muharrem İnce’nin 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde partisinin cumhurbaşkanı adayı olduğu açıklandı.

Muharrem İnce’nin genel başkanlığını yaptığı Memleket Partisi’nde üyeler cumhurbaşkanı adayını belirlemek için bütün il ve ilçeler olduğu gibi Bilecik Memleket Partisi’de seçime gitti.

Demokrasinin gereğini yapmak için sandığa gittiklerini söyleyen İl Başkanı Hüseyin Korkman, “Siyasal olarak ve demokrasinin de gereğini yapmak adına Bilecik’te parti teşkilatımızla birlikte ön seçime gittik. Üyelerimiz sabah erken saatlerden itibaren gelerek Muharrem İnce için oy kullandı. Parti teşkilatının düşüncesini önemsiyoruz. Üyelerimize partimize ve Türkiye’ye hayırlı olsun” dedi.

Muharrem İnce de eşi Ülkü İnce’yle birlikte partisinin genel merkezinde oy kullandı.Yapılan oylamanın sonucu Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan tarafından duyuruldu.

İpek Özkal Sayan, “Yapılan seçim sonucunda oy birliğiyle Memleket Partisi’nin, 2023 yılında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimindeki adayı olarak Sayın Muharrem İnce seçilmiştir. Vatanımıza milletimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“OLMUYORSA SEÇİME İKİ GÜN KALA GEREĞİNİ YAPARIZ”

Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muharrem İnce;

“Birincisi daha 60 gün süre var; meydana bir çıkalım, bir tartılalım, mitinglerimizi yapalım, bir konuşalım. 2018’in 4 Mayıs’ında anket yaptırdım. İstanbul’da ilk yaptırdığım ankette benim oyum 19-20’ydi, CHP’nin oyu 18’di. İlk çıktığımız gün benim 20’ydi; sonra ben 30,64’le tamamladım. CHP de 22’ye çıktı, 22,5’e çıktı. Olmuyorsa seçime iki gün kala gereğini yaparız. Biz gereğini yaparız da başkaları da gereğini yaparlar mı acaba? Ben yaparım, biz memleket sevdalısı insanlarız.”

Memleket Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı belli oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir