MHP Bilecik İl Olağan Kongresi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Bilecik İl Olağan Kongresinde tek liste ile giren mevcut İl Başkanı Fatih Yaşar yeniden aday oldu.

Şeyh Edebali Kongre Merkezinde gerçekleşen kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Vezirhan Belediye Başkanı Hüseyin Ocak, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter 2013 yılındaki gezi olaylarını, 6-7-8 ekim olayları, Kobani olaylarını, Hendek olaylarını ve Feto’nun darbe girişiminin peşpeşe planlanan hainlikler olduğunun aktararak, ”Çok sayıda insan öldü, yüzlerce kamu binası yıkıldı. Bütün bu olaylar hep peşpeşe geliyor, bütün hainler iş birliği yapmış. Güneydoğu’da Feto-Pkk iş birliği yaptı. Teröristlerle ittifak yapıldı. Hendek teröründe 793 vatan evladını kaybettik. Elinizi vicdanına koyun, kabul edilecek bir şey mi bu. Şu anda Cumhurbaşkanımız ile Genel Başkanımızın tarihsel, imanlı, pazarlıksız, fedakar birlikteliği, beraberliği geleceğin Türk asırlarının şimdiden güvencesidir.” dedi.

“Allah’ın gazabından kurtulamayacak bu zillet cephesi.”

Yönter konuşmasının devamında, ”Devlet Bahçeli vatandaş ne diyorsa, tarih ne diyorsa onu söyler. Onlar sanıyorki biz sussak mesele kalmayacak. Biz sussak tarih susmayacak, biz sussak hakikat susmayacak. Nerede bir ihanet var bakıyorsunuz TTB, kıyısında köşesinde yanı başında. Derdiniz ne sizin. Biz onlara laf ediyoruz. Genel başkanımız çok kararlı konuşuyor. Bizden kurtulurlarsa vicdan azabından kurtulamayacaklar, bizden kurtulurlarsa tarihin azabından kurtulamayacaklar, tarihin azabından kurtulsalar, Allah’ın gazabından kurtulamayacak bu zillet cephesi.” şeklinde konuştu.

Kongreye tek liste ile giren mevcut İl Başkanı Fatih Yaşar, girilmedik gönül ve girilmedik bir ocak bırakmayacağız, Devlet Bahçeli’nin ‘Kuşatma ne kadar ağır olursa olsun tarih henüz hükmünü vermemiştir. Türk milliyetçileri henüz son sözünü söylememiştir. Hiç bir güç hiç bir tezgah ve oyun MHP’nin mücadele azmini koruyamayacaktır. Türk milliyetçileri bu hain emellere geçit vermeyecektir.”ifadelerini kullandı.

Kongrede mevcut başkan Fatih Yaşar, yeniden seçilerek görevine devam etti.

MHP Bilecik İl Olağan Kongresi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 26 Eylül 2020, 15:41

    BİLECİĞİMİZE HAYIRLI OLSUN YENİ SEÇİLEN KARDEŞİMİ VE YÖNETİM KURULUNU CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM ALLAHIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN İNŞALLAH

    Cevapla
  2. 30 yılımı verdim. Çocukluğum, gençliğim bu parti peşinde heba oldu. Meğer Bağbuğ rahmetli olunca geriye hiçbir şey kalmamış. Anlamak için 20 yıl gerekmiş. Çok yazık.

    Cevapla
Bizi Takip Edin