MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’te “Ben değil, biz diyeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’in Söğüt ilçesinde Ertuğrul Gazi Türbesi’ni ziyaret etti.

İlçeye gelişinde partililer tarafından karşılanan Bahçeli, daha sonra Ertuğrul Gazi Türbesi’nde dua ederek “Saygı Nöbeti” değişimini izledi.

 

Ertuğrul Gazi Türbesinin ardından Söğüt Belediyesine geçen Bahçeli, mehter takımı gösterisiyle karşılandı.

 

Belediye Başkanı İsmet Sever’e makamında ziyarette bulunan Bahçeli’ye, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Sadir Durmaz, Semih Yalçın, Kamil Aydın, İsmail Faruk Aksu ve Feti Yıldız ile AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı eşlik etti.

Bahçeli, konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi:

Hatırlarsanız, 10 Mart 2019 tarihinde Söğüt’e gelmiştik. 31 Mart Mahalli İdareler Seçim Kampanyamızı ecdat yadigarı bu kutlu topraklardan başlatmıştık. İlk açık hava toplantımızı burada yapmıştık. Sefer bizden zafer Allah’tan demiştik.

 

Gayretin bizden takdirin sizlerden olduğunu ifade etmiştik. Söğüt’ün ehline, hak edene, layık olana emanet edileceğine inanmış, bunu söylemiş, bunu dile getirmiştik. Hamd olsun yanılmadık, mahcup olmadık. Söğüt bizi yalnız bırakmadı, arkamızda koskoca Türk tarihi gibi durdu.

 

31 Mart Mahalli İdareler Seçim Kampanyamıza Söğüt’ten nasıl başlamışsak, bu seçim sonucunda Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi sorumluluğuna geçen belediyeleri “Takdir-Tebrik-Teşekkür” ziyaretimiz kapsamında ilk durak olarak Söğüt’ü belirlemiş bulunuyoruz.

 

Söğüt’ün bereketiyle mücadelemizi sürdürüyoruz. Söğüt’ün tarihi emanetleriyle geleceğe yürüyoruz. Söğüt varsa güç vardır, güven vardır, güvence vardır, kaynak vardır, kudret vardır, istikbal vardır, istiklal vardır. Söğütle birlikte daha güçlüyüz.

 

Söğütle birlikte daha umutluyuz.

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı’na oy veren, belediye başkan adaylarımızı destekleyen Söğütlü, Vezirhanlı, Yenipazarlı kardeşlerime bu vesileyle teşekkür ediyorum. Söğüt Belediye Başkanımız Sayın İsmet Sever’i, Vezirhan Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Ocak’ı, Yenipazar Belediye Başkanımız Sayın İlhan Özden’i tebrik ediyorum. Söğüt’ü bütün güzellikleriyle, bütün insanlarıyla kucaklıyorum. 31 Mart seçim sürecinde sahada aktif şekilde çalışan parti teşkilatlarımızı takdir ediyorum. Allah hepinizden razı olsun diyorum.

 

Beynimin bir yarısı Söğüt, diğer yarısı Ahlat’tır. Aklımda hep Türkiye vardır. Hepinize müteşekkirim, hepinize güveniyorum.

Değerli Söğütlü Kardeşlerim,

Muhterem Dava Arkadaşlarım, Söğüt ehline emanet edilmiştir. Nitekim emanet başımızın üstündedir. Emanete rikkat ve riayet boynumuzun borcudur. Çok çalışacağız, Söğüt’e verdiğimiz sözleri birer birer yerine getireceğiz. Yerimizde saymayacağız, yılgınlığa düşmeyeceğiz, bir günümüz diğerine eşit olmayacak. Şunu biliniz ki, Söğüt’ün yüzünü kara çıkarmayacağız. Vaatlerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Hedeflerimizin gerisine düşmeyeceğiz.

 

Cumhur İttifakı’nın başarısı için mücadele edeceğiz. Söğüt için gövdemizi taşın altına koyacağız. Ne demişsek yapacağız, neyi söylemişsek başaracağız. Neyin sözünü vermişsek yerine getireceğiz. Türk milleti, 31 Mart seçimlerinde bizlere güvenini göstermiştir.

 

Cumhur İttifakı’na verdiği değeri ispatlamıştır. 31 Mart’ta Söğüt kazanmış, huzur kazanmış, Türkiye kazanmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yönetimimizde bulunan belediyelerde yapacak çok işimiz vardır. Zaman kaybına tahammülümüz olamayacaktır. Bize göre, belediye demek umuda aralanan kapı, ufuk ötesine açılan kavrayış demektir.

 

Belediye demek, hakka hürmet, halka hizmet, hakikate sadakat demektir. Belediye demek, akıl, ahlak ve adalet üçgeninde kul hakkını gözeten, emanete vefa gösteren, erdemli yönetime gövdesini yerleştiren adanmışlık ve inanmışlık demektir. Bu irade ve inanmışlıkla Söğüt’te, Merkez Vezirhan’da, Yenipazar’da sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, bize bağlanan ümitleri heba etmeyeceğiz.

 

Sözlerime son verirken sizleri bir kez daha hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Heyecanınız yolumuzu aydınlatıyor, coşkunuz gücümüze güç katıyor. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Söğüt’ü daha gelişmiş yapma mücadelemizde sizlerin desteğinizi bekliyor, Cenab-ı Allah’ın yardım ve himayesini niyaz ediyorum.

 

Sağ olun, var olun. Ne Mutlu Türküm Diyene. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Bilecik’te “Ben değil, biz diyeceğiz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 14 Temmuz 2019, 10:36

    yaaa o kalaba seyırcı pilav ayran varmı diye yuzde 7 şukur kahvede oturacagina geldı imamoglu gelse varya eh bereket gelır

    Cevapla
Bizi Takip Edin